ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΦΗΜΕΣ! ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Μια μέρα μετά την ηχηρή απάντηση των Ελλήνων της Λέσβου στις προκλήσεις του κόκκινου παρακράτους Τσίπρα και Καμμένου, κατά την υποστολή της σημαίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης και λίγες ώρες μετά την δυναμική διαδήλωση κατοίκων της Μόριας, που θέλουνε πίσω το νησί τους, οι γνωστοί πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ (που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες»…) και κόκκινοι παρακρατικοί ξεσήκωσαν τα «προσφυγάκια στο hot spot της Μόριας, διαδίδοντας την ψευδή φήμη περί ομαδικής επαναπροώθησης στην Τουρκία.

Τα «προσφυγάκια» τσίμπησαν και 300 απ’ αυτούς διέφυγαν από το hot spot και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν και τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν στον καταυλισμό. Ωστόσο, όταν επέστρεφαν στον καταυλισμό, έβαλαν φωτιές κι έκαψαν ελαιοκτήματα, νότια και βόρεια του καταυλισμού, για εκδίκηση, επειδή οι κάτοικοι ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας! Προφανώς καθοδηγούμενοι από τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου και τους πράκτορες της ΜΙΤ, που έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά τους!  

Είναι άγνωστο πλέον ποια θα είναι η αντίδραση των Ελλήνων κατοίκων της Μόριας στη νέα συμφορά που τους βρήκε…

Τέλος, μετά απ’ όλα αυτά, τα 300 «προσφυγάκια» που επέστρεψαν στο hot spot επιδόθηκαν σε ρατσιστικά επεισόδια (Αφγανοί κατά Βορειοαφρικανών) και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ με δακρυγόνα για να ηρεμήσουν!

moria-pirkagia-19916