Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

simaia

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Δηλαδή πόσο περισσότερο πρέπει να εξευτελιστούμε σαν Λαός και Έθνος;;; Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε προσβολές και ταπεινώσεις από μια μειοψηφία ανθελλήνων και εθνομηδενιστών;;; Ως πότε θα υπομένουμε την προκλητική συμπεριφορά του κάθε λαθρομετανάστη που θεωρεί ότι μπορεί να δρα και να πράττει μέσα στην Πατρίδα μας όπως επιθυμεί, την στιγμή που διαμένει, περιθάλπεται και σιτίζεται χάριν της ελεημοσύνης μας;;;;  

Ως πότε θα αφήνουμε μια κυβέρνηση ανίκανων και ανεύθυνων να οδηγεί την Χώρα στον όλεθρο και τον Ελληνισμό σε παντελή αφανισμό;;;;

Απ’ ότι όμως δείχνουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις, η υπομονή των Ελλήνων Πολιτών απέναντι σε όλους αυτούς άρχισε πλέον να εξαντλείται και σιγά-σιγά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν και σηκώνουν το ανάστημά τους, απέναντι στην ισοπέδωση και στον εκμαυλισμό, θεσμών, αξιών και ιδεών που προσπαθεί δολίως να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Εχθές το βράδυ λοιπόν, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη η ελληνική σημαία υπεστάλη κανονικά από στρατιωτικό άγημα, όπως  γίνονταν κάθε Κυριακή, πλην της προηγουμένης, λόγω του ότι η καθιερωμένη κάθε τέτοια μέρα υποστολή με τη δύση του ηλίου, ματαιώθηκε αφού στον ίδιο χώρο διαδήλωναν λαθρομετανάστες, αφού φυσικά είχαν ταϊστεί καλά και αναπαυθεί όλη μέρα στους καταυλισμούς τους.

Το σημαντικό λοιπόν και το άξιο αναφοράς, είναι ότι η ματαίωση της υποστολής από φόβο μήπως το στρατιωτικό άγημα δεχθεί επίθεση από τους  λαθρομετανάστες (πού φθάσαμε, να φοβόμαστε στον Τόπο μας, αυτούς που χάριν σε εμάς ακόμη αναπνέουν) λειτούργησε ως αφύπνιση στη συνείδηση των Μυτιληνιών και εχθές μεγάλες ομάδες Πολιτών του νησιού, συγκεντρώθηκαν στον χώρο υποστολής, προκειμένου να στηρίξουν με την παρουσία τους, τους στρατιώτες. Απέναντί τους παρατάχθηκε μικρή ομάδα ακροαριστερών δοσίλογων και απάτριδων συνεπικουρούμενη από ομάδα λαθρομεταναστών (!!!!!) για να διαδηλώσουν ενάντια στην τελετή της υποστολής.

Μπορείτε ειλικρινά να συνειδητοποιήσετε, το μέγεθος της παρακμής και του εκφυλισμού που έχει οδηγήσει τον Τόπο μας η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών του Μαξίμου;;;; Βάσει των δημοκρατικών αρχών, είναι δικαίωμα του κάθε ατόμου να δέχεται ή να μην δέχεται την Σημαία, ως Εθνικό σύμβολο. Αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει όποιους τη σέβονται και την τιμούν. Φαίνεται όμως για τους βρωμιάρηδες του ακροαριστερού χώρου δημοκρατία και ελευθερία σημαίνει η επιβολή της δικής τους θέλησης και περιφρόνηση προς την θέληση των υπολοίπων.

Όποιος γουστάρει λοιπόν, μπορεί να παρέμβει παράνομα, ενάντια σε κάθε λογική και δεοντολογία και να παρεμποδίσει καθιερωμένες τελετές εθνικής σημασίας και νοήματος χωρίς να συλληφθεί και να προσαχθεί άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης μέσω της Αυτόφωρης διαδικασίας. Και το πλέον εξοργιστικό και ενοχλητικό, είναι ότι μαζί με τους εντόπιους Εφιάλτες, αυτή τη φορά συνετάχθη και ομάδα από τους τριτοκοσμικούς εισβολείς. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή όπως προαναφέραμε αναβλήθηκε η καθιερωμένη υποστολή, λόγω του ότι το Λιμενικό διαμήνυσε στην στρατιωτική ηγεσία, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγήματος.

Και ερωτούμε. Τι έκανε γι αυτό, ο πολλά βαρύς υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Καμένος, που περιφέρει το σαρκίο του από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, φορώντας στρατιωτικές στολές, κυρίως των Ειδικών Δυνάμεων; Γιατί δεν έδωσε εντολή και γιατί δεν απαίτησε  από την κυβέρνηση, αυτοστιγμεί να στείλει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να προστατέψουν το στρατιωτικό άγημα ή να έδινε ο ίδιος εντολή στις δυνάμεις Καταδρομέων που υπάρχουν στο νησί, να περιφρουρήσουν την εκδήλωση;;;; Και όποιος τολμούσε  ας κουνιόνταν. Οι μεν εντόπιοι προδότες του ακροαριστερού χώρου, να οδηγούνταν στα δικαστήρια οι δε λαθρομετανάστες που τους συντρόφευαν να μεταφέρονταν άμεσα σιδηροδέσμιοι στο πρώτο αεροπλάνο, με προορισμό τις πατρίδες τους. Αλλά τελικά, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο κανείς δεν έκανε τίποτα, διότι για τους αναίσχυντους και αήθεις κυβερνώντες η Σημαία ως Εθνικό σύμβολο, δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Έτσι λοιπόν αφού η κυβέρνηση έδειξε καθαρά για μια ακόμη φορά τον εθνομηδενιστικό της χαρακτήρα, ανέλαβαν να στηρίξουν το στρατιωτικό άγημα με την παρουσία τους οι Έλληνες Πολίτες. Και ω τι θαύμα! Αυτή τη φορά στο όλο σκηνικό παρευρέθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, όχι φυσικά για να καταστείλει τους ακροαριστερούς αλητήριους και τους λαθρομετανάστες που τους ενίσχυαν και να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της υποστολής, αλλά για να τους προστατεύσει από το βρωμόξυλο που κινδύνευαν να φάνε από τους συγκεντρωμένους Πολίτες. Και που για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μάλλον τους χρειάζονταν.   

Από τα ανωτέρω διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Λαός έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της υπομονής του και αντιδρά, απέναντι σ’ ένα άθλιο καθεστώς που σχεδιάζει την ολοκληρωτική υποταγή της Ελλάδας και την καταστροφή της ελληνικής Φυλής και του Πολιτισμού. Ειδικά στην Λέσβο που θεωρούνταν ανέκαθεν το «κόκκινο νησί» τέτοια γεγονότα εκδήλωσης του Λαϊκού μένους είναι ελπιδοφόρα.

Ναι η Πατρίδα μας μπορεί να σωθεί, φθάνει όλοι οι Έλληνες Πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αντιδράσουν και να αντισταθούν, νόμιμα πάντα, απέναντι στους δυνάστες και στους δήμιους του Ελληνισμού. Να ενώσουν την κραυγή της οργής και της διαμαρτυρίας τους με την φωνή του Εθνικιστικού Κινήματος, προκαλώντας σεισμό. Σεισμό, από τον οποίο, οι ετοιμόρροποι θα καταρρεύσουν.