ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

limani-epeisodia-18916-1

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από την ματαίωση της καθιερωμένης (κάθε Κυριακή, μετά τη δύση του ηλίου) υποστολής της ελληνικής σημαίας στον χώρο του παλιού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, την προηγούμενη Κυριακή, λόγω της σκόπιμης παρουσίας στον χώρο κόκκινων σκυλιών των Τσίπρα – Καμμένου και θρασύτατων τουρκοπρακτόρων που εμφανίζονται ως «πρόσφυγες», κινητοποιήθηκε ο λαός της Λέσβου και επέβαλλε με την παρουσία του την εθνική του θέληση.

Βεβαίως, κι αυτή τη φορά είχαν μαζευτεί στον χώρο κομμουνιστικά μιάσματα και τουρκοπράκτορες του Ερντογάν Πασά, αλλά από την άλλη μεριά υπήρχαν μαζεμένοι και αποφασισμένοι για όλα Έλληνες πατριώτες.

imagehandler-3

Τελικά, η υποστολή πραγματοποιήθηκε με την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου και εκατοντάδες Έλληνες να τον τραγουδούν μαζί με τους άνδρες του στρατιωτικού αγήματος, καλύπτοντας τις βρωμιές των εγκαθέτων παρακρατικών.

Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή, ο παρακρατικός εσμός συνέχισε τις ασχήμιες, προκαλώντας την οργή των Ελλήνων πατριωτών, που κινήθηκαν εναντίον τους αλλά δέχτηκαν βροχή από δακρυγόνα από τις δυνάμεις καταστολής του ψευδοκράτους των λακέδων της Μέρκελ.

(ΥΓ): Πως παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ την πρόκληση των παρακρατικών σκουπιδιών; Ως

«Επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στη Μυτιλήνη»!!! Συνεχίστε έτσι, παλιοκουφάλες, για να συνειδητοποιήσουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες πατριώτες, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο φυσικός τους χώρος!