ΕΝΑΣ (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) «ΤΟΥΡΚΟΣ», ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

thermo2016_(37)-1__article

Την αντίδραση τριών βουλευτών του Ποταμιού προκάλεσε η απόφαση της ΕΡΤ να μεταδώσει το πρωί της Κυριακής τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου – όπως είχε υποχρέωση να κάνει, από το νόμο περί τηλεοπτικής προβολής όλων των κομμάτων.

Έτσι, ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Επικρατείας, κατέθεσαν στη βουλή οι Ιάσων Φωτήλας (ο νεοφιλελεύθερος), Γρηγόρης Ψαριανός (ο κομμουνιστής) και Αχμέτ Ιλχάν (ο κατά δήλωσή του Τούρκος). Ιδού το «ζουμί» από το παραλήρημά τους: «είναι απαράδεκτο η ΕΡΤ, ένας δημόσιος φορέας χρηματοδοτούμενος κυρίως από τους Έλληνες φορολογούμενους, να μεταδίδει νεοναζιστικού τύπου και κακόγουστες αισθητικής εκδηλώσεις που προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Μεγάλοι… δημοκράταροι! Η «δημοκρατία» ξεχειλίζει από τα… μπατζάκια τους!

Ένα ακόμα δείγμα, ότι ο πολιτικός φόβος και τρόμος των κάθε λογής πολιτικάντηδων, ήταν, είναι και θα παραμείνει η Χρυσή Αυγή!