ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

xrysh_aygh_orthioi

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Θεωρούμε ότι βάσει του Συντάγματος και των δημοκρατικών αρχών αποτελεί αναφέρετο δικαίωμα για κάθε πολιτικό και ιδεολογικό χώρο, όπως και για κάθε νομίμως εκλεγμένο κόμμα η διενέργεια εκδηλώσεων τιμής, μνήμης ή οποιαδήποτε άλλα κοινωνική εκδήλωση, φθάνει να μην είναι εκτός νόμου και να μην προσβάλει το δημόσιο αίσθημα.

Η Χρυσή Αυγή ασκώντας τα δικαιώματά της, ως κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά και ως πολιτικό και ιδεολογικό Κίνημα, για μια ακόμη φορά όπως κάθε χρόνο, απέτησε φόρο τιμής στους 300 Σπαρτιάτες πολεμιστές που πριν αιώνες στο στενό των Θερμοπυλών προσφέροντας την ζωή τους έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι, προκειμένου να σταματήσουν την ασιατική λαίλαπα που κατέκλυζε την Ελλάδα με απώτερο σκοπό να την υποδουλώσει μετατρέποντάς την σε κομμάτι της αυτοκρατορίας της.

Εδώ όμως θα επισημάνουμε ότι για μια ακόμη φορά όπως σχεδόν πάντα γίνεται, όταν οι Έλληνες Εθνικιστές προγραμματίζουν τις εκδηλώσεις τους, οργανώθηκε από τα γνωστά παράσιτα και τις παρακρατικές συμμορίες του ακροαριστερού χώρου, αντισυγκεντρώσεις συνεπικουρούμενες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από κάποιες οργανώσεις πολιτών, που πάντα αποφεύγουν ν’ αναφέρουν ποιες είναι αυτές οι οργανώσεις, τι ιδιότητες έχουν και ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν. Μάλιστα αυτή η συγκέντρωση είχε αντιφασιστικό χαρακτήρα.

Και εδώ γεννούνται κάποια ερωτήματα.

Σε ποιο άλλο πολιτικό κόμμα, ή οργάνωση έχει ξαναπαρατηρηθεί αυτή η πρακτική των αντισυγκεντρώσεων πλην της Χρυσής Αυγής;

Ποτέ άλλοτε δεν ακούστηκε, όταν το ΚΚΕ παραδείγματος χάριν κάνει τις φιέστες του για την Οκτωβριανή επανάσταση ή για να τιμήσει σε κάποιες επαρχιακές πόλεις τους διάφορους Βελουχιώτηδες που κατέσφαξαν αθώους Έλληνες πολίτες να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις από ύποπτους φορείς και κάποιες δήθεν οργανώσεις πολιτών. Επίσης ποτέ στα πολιτικά χρονικά της Χώρας δεν ακούστηκε όταν η Νέα Δημοκρατία προγραμμάτιζε συγκεντρώσεις, το ΠΑΣΟΚ να οργανώνει αντισυγκεντρώσεις και το αντίθετο.

Επί κυβερνήσεως Σαμαρά κάθε πολιτική εκδήλωση ή εορτή του Εθνικιστικού Κινήματος απαγορεύονταν και καλά για λόγους αποτροπής επεισοδίων λόγω των αντισυγκεντρώσεων που αναγγέλλονταν. Με αυτή λοιπόν την αιτιολογία που αγγίζει το άκρον άωτο του παραλογισμού, η αστική δημοκρατία, αντί να παρεμποδίσει τις αντισυγκεντρώσεις των ακροαριστερών συμμοριών που οι θέσεις και οι πρακτικές τους κινούνται στην παρανομία και στον βανδαλισμό, απαγόρευε τις συγκεντρώσεις ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Αυτή ήταν η κατ επιλογή δημοκρατία και η κατά περίπτωση πολυφωνία των αθλίων της τέως κυβέρνησης.

Η σημερινή κυβέρνηση ακολούθησε μια και καλά πιο δημοκρατική επιλογή, συγκεντρώνοντας όμως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή με την αιτιολογία ότι πλησίον του χώρου της εκδήλωσης βρίσκεται κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, λες και υπήρχε κίνδυνος μετά το πέρας της τελετής οι Έλληνες Πατριώτες που συμμετείχαν, να λιντσάρουν τους λαθρομετανάστες.

Το σπουδαιότερο όμως ερώτημα που γεννάται είναι το εξής. Η αντισυγκέντρωση βαφτίστηκε αντιφασιστική. Γιατί; Ο Λεωνίδας ήταν Φασίστας; Ή μήπως για τη νοσηρή λογική όλων αυτών των ακροαριστερών μιασμάτων, όποιος υπερασπίζει την Πατρίδα του και δίνει τη ζωή του γι αυτή, όποιος γενναία στέκεται αντιμέτωπος σε κάθε βάρβαρο εισβολέα είναι φασίστας, ενώ αντιθέτως όποιος περιφρονεί την Ιστορική του κληρονομιά και αρνείται τον Πολιτισμό και την Φυλή του, είναι ηρωική μορφή. Διότι είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι όλοι αυτοί οι άθλιοι και κατάπτυστοι που αντιδρούν σε κάθε τι Ελληνικό και αγκαλιάζουν κάθε τριτοκοσμικό εισβολέα, κάθε εν δυνάμει τζιχαντιστή τρομοκράτη στο όνομα ενός στείρου και επικίνδυνου ανθρωπισμού, ταυτίζονται απόλυτα ιδεολογικά και συνειδησιακά με τον Εφιάλτη.

Είναι αυτοί που στηρίζουν και στέκονται «Αλληλέγγυοι» στη νέα ασιατική εισβολή που ονομάζεται λαθρομετανάστευση και που με τις ευλογίες της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης φιλοδοξεί να μετατρέψει την Ελλάδα σ’ ένα φυλετικό μωσαϊκό.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες θεωρώντας τους εαυτούς μας ως γνήσιους απόγονους του Λεωνίδα και των Σπαρτιατών που έπεσαν στις Θερμοπύλες, δίνουμε κάθε χρόνο τον ιερό όρκο, ότι θα σταθούμε επάξια επί των επάλξεων και θα αγωνιστούμε συνειδητά και νόμιμα, ενάντια σε κάθε δοσίλογο, σε κάθε ανθέλληνα ενάντια σε κάθε περιφρονητή του μεγαλείου και της Ιστορίας του Ελληνισμού. Δεν θα αφήσουμε την Χώρα μας να αλωθεί από τις ορδές των τριτοκοσμικών εισβολέων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει την καθημερινότητα του Λαού μας, σε εφιάλτη. Άφοβα και άοκνα αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε Εφιάλτη, ενάντια σε κάθε δολοφόνο της Ελπίδας και θα οικοδομήσουμε ένα νέο μέλλον, μια νέα Ελλάδα που θα ξαναπάρει διεθνώς την θέση που της αρμόζει, κατανικώντας κάθε εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό της.