ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»;

ntavatzides

Πανηγυρίζει από χθες η κυβέρνηση των τουρλοκώληδων της Μέρκελ γιατί ΘΑ πάρει 246 εκατομμύρια από τους «νταβατζήδες» – παλιούς και νέους. Μάλιστα, ο ξεδιάντροπος παλιάτσος της Μέρκελ και κατοχικός πρωθυπουργίσκος, τα… μοίρασε ήδη (με το στόμα, βεβαίως, όπως κάνει πάντα) στους «αδυνάμους».

Γνωρίζει πολύ καλά βεβαίως αυτό το τιποτένιο ανθρωπάκι, ότι κι αυτά τα 246 εκατομμύρια θα τα δώσει στους εντολοδότες του, τους διεθνείς τοκογλύφους – αν τα πάρει. Αλλά, θα τα πάρει;

Ας δούμε εν ολίγοις τι προβλέπεται για την καταβολή των χρημάτων. Κατ’ αρχάς, ο νόμος ορίζει πως οι νέοι καναλάρχες θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό προς το Δημόσιο σε τρεις ισόποσες δόσεις.

Εντός των επόμενων 15 ημερών, θα πρέπει να καταθέσουν την πρώτη δόση – αυτήν σίγουρα θα την πληρώσουν. Από κει και πέρα, αρχίζουν οι… αμφιβολίες Η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας (θα τους δοθεί σε 90 ημέρες από τώρα, δηλαδή τον Δεκέμβριο, άρα η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί τον Δεκέμβριο του 2017!), ενώ η τρίτη και τελευταία δόση εντός δύο ετών από την ημέρα ανακήρυξης, ήτοι τον Δεκέμβριο του 2018!

Οπότε, χρόνος για να βρεθεί φόρμουλα και τελικά να μην κατατεθούν τα χρήματα (όπως συνήθως γίνεται στην Ελλάδα…) υπάρχει άπλετος!