ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»!

MME6

Γράφει ο Αντίοχος

Στις 02:50, μετά από 70 ώρες διαδικασίας (για να έχει… σασπένς η υπόθεση), ανακοινώθηκαν επισήμως τα ονόματα των νέων «νταβατζήδων». Πλην όμως, οι δύο είναι… παλιοί: Αλαφούζος (ΣΚΑΪ) και Κυριακού (ΑΝΤ1).

Οι δύο νέοι, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Χρήστος Καλογρίτσας μέσω της εταιρείας του υιού του Γιάννη Βλαδίμηρου (το «Βλαδίμηρος» είναι προς τιμήν του σιωνιστή Λένιν, το συνήθιζαν αυτό οι κομμουνιστές παλαιότερα, να δίνουν τέτοια ονόματα στα παιδιά τους…).

Έτσι, μένουν… μπουκάλα οι Ιβάν Σαββίδης, το Star (Βαρδινογιάννηδες), ο Alpha (Κοντομηνάς) και η εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων (ξανά Βαρδινογιάννηδες, που έτρεχαν με δύο άλογα…).

Επί της ουσίας, για τους Έλληνες εθνικιστές, δεν αλλάζει τίποτα. Πλήρως αποκλεισμένοι και αγρίως συκοφαντημένοι (όταν οι ανάγκες του συστήματος το επέβαλλαν…), ήμασταν μέχρι τώρα, με τους παλιούς «νταβατζήδες», πλήρως αποκλεισμένοι και συκοφαντημένοι (όταν οι ανάγκες του συστήματος θα το επιβάλλουν ξανά) θα είμαστε και στο μέλλον, με το μείγμα παλιών και νέων «νταβατζήδων» που προέκυψε! Μέχρι την ώρα της κρίσεως, βεβαίως-βεβαίως…

Οπότε, δε μας κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη! Και για να παραφράσω ελαφρώς την γνωστή ρήση του Καζαντζάκη «δεν ελπίζουμε σ’ αυτούς, δεν τους πιστεύουμε, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»!

(ΥΓ): Αδίκως διαμαρτύρονται οι συμμετέχοντες στην διαδικασία, για την 70ωρη ταλαιπωρία τους. Θα μπορούσε να γίνει και χειρότερα… Ας θυμηθούν πως άλλαξε το τοπίο στα ΜΜΕ το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, επί της παντοδυναμίας του: με την 17 Νοέμβρη που δολοφόνησε τον Νίκο Μομφεράτο (της «Απογευματινής») και την «Αντιστρατιωτική Πάλη» που δολοφόνησε τον Τζώρτζη Αθανασιάδη (της «Βραδυνής»)…