ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ…

enfia (1)

Μέχρι και νομικές συμβουλές αποφυγής πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, δημοσίευε -μια φορά κι έναν καιρό- η σταλινική πατσαβουροφυλλάδα «Αυγή». Για να τις θυμηθούμε –τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής του αριστερού ΕΝΦΙΑ- πως μας κορόιδευαν τα κομμούνια:

«Εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής του ΕΝΦΙΑ συνέταξαν δύο νομικοί για όσους φορολογούμενους αρνηθούν να πληρώσουν το νέο κυβερνητικό «χαράτσι». Ο Γιάννης Καρδαράς, επικεφαλής της παράταξης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και ο Γιάννης Βρέλλος, μέλος της παράταξης και εκλεγμένος στο ΔΣΠ έστειλαν για κάθε ενδιαφερόμενο/η Σχέδιο Ενδικοφανούς Προσφυγής και Σχέδιο Δήλωσης Επιφύλαξης για τις Καταβολές, εάν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει, που πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 28.8 στο Δικαστικό Τμήμα της Εφορίας…».

Και μην ξεχνάτε, πως όλα εδώ πληρώνονται, συντρόφια! Κι εσείς θα τα πληρώσετε πολύ ακριβά τα παραμύθια σας! Γι’ αυτό, κανονίστε με τον σύντροφο Καμμένο (που είναι… εξπέρ του είδους) να έχει τα… ελικόπτερα έτοιμα προς απογείωση. Κι άμα προλάβετε μπαίνετε…

enfia5_2