ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ HOT SPOTS – ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ

hotspot_ellas__article

Γράφει ο Αντίοχος

Νέες δηλώσεις έκανε για το ζήτημα που καίει τη συγκυβέρνηση των συριζο-βλαμμένων (καθώς επίσης την Νέα Τάξη, την CIA, τον Σόρος και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»), δηλαδή το μέλλον των εξ’ Ανατολών προσκαλεσμένων της, έκανε ο υπουργός λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.

Σύμφωνα με αυτές, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε απέραντο hot spot, με καταυλισμούς σε όλη τη χώρα (πλην Έβρου και κάποιων μικρών νησιών των Κυκλάδων…).

Επιπλέον, ο υπουργός εξέφρασε την πρόθεση της συγκυβέρνησης να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου τα «προσφυγάκια» να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Κι όσοι Έλληνες –των οποίων ο αριθμός βαίνει συνεχώς αυξανόμενος- δεν έχουν σπίτι, δουλειά, δωρεάν νοσηλεία κ.τ.λ., που θα εξασφαλιστούν για τα «προσφυγάκια», τι θα κάνουν; Ας δηλώσουν κι αυτοί… «προσφυγάκια» και η… καλή μας συγκυβέρνηση θα βρει λύση και γι’ αυτούς!

(ΥΓ): Κι ένα ευτράπελο, ως «κερασάκι» στην «τούρτα»: η συγκυβέρνηση έχει… χάσει περίπου 4.000 «προσφυγάκια», που όπως τόνισε η υπουργάρα μας «δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι. Αυτοί δεν θέλουν να καταγράφουν γιατί νομίζουν ότι θα εγκλωβιστούν εδώ και περιμένουν να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορούν να φύγουν». Ο ευρών…