ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

lathro_giounker

Γράφει ο Αντίοχος

«Οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα», διακήρυξε κάποτε ο Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχαίος…), ρίχνοντας αμέσως μετά το σύνθημα: «Κάτω τα σύνορα και οι πατρίδες».

Και τώρα, σχεδόν δύο αιώνες μετά, τον μιμήθηκε ο (μπεκρούλιακας…) πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) Ζαν Κλόντ Γιουνκέρ χαρακτηρίζοντας τα σύνορα ως «την χειρότερη εφεύρεση στην ιστορία» και ζητώντας από τους ευρωπαίους ηγέτες να τα… καταργήσουν στην πράξη, δηλαδή να τα ανοίξουν για να μπει μέσα ο κάθε πικραμένος.

Ακολούθως, ο… πολέμαρχος Γιουνκέρ κήρυξε τον πόλεμο στον εθνικισμό – τον μεγαλύτερο εχθρό του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας: «Πρέπει να πολεμήσουμε ενάντια στον εθνικισμό, έχουμε το καθήκον να μην ακολουθούμε τους λαϊκιστές, αλλά να μπλοκάρουμε την λεωφόρο του λαϊκισμού».

Διόλου περίεργες βεβαίως οι δηλώσεις του φιλελεύθερου Γιουνκέρ, καθώς στα θέματα του πατριωτισμού –και όχι μόνον σ’ αυτά- οι όμοιοί του δεν έχουν καμία διαφορά με τους μαρξιστές, καθώς φιλελεύθεροι και μαρξιστές είναι οι δύο όψεις του ιδίου (σιωνιστικού) νομίσματος!