ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ… ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

markos_xiou

Μεγάλες «απηγορευμένες» (μη «πολιτικά ορθές») αλήθειες, είπε ο Μητροπολίτης Μάρκος της Χίου – ένας Ελληνοπρεπής Μητροπολίτης που τιμάει τα ράσα του.

Μιλώντας, λοιπόν, σε πιστούς ενοριών της Μητροπόλεως Χίου, είπε κατ’ αρχάς πως «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες». Ασφαλώς κι έχει δίκιο, μιας και πρόσφυγες είναι όσοι φεύγουν από μια εμπόλεμη χώρα και πάνε σε μια άλλη, ασφαλή χώρα, όπως π.χ. οι πρόσφυγες από την Συρία που πηγαίνουν στην Τουρκία. Εφόσον, όμως, φεύγουν από την μία ασφαλή γι’ αυτούς χώρα (την Τουρκία) και πηγαίνουν σε μια άλλη (την Ελλάδα), είναι λαθρομετανάστες…

Στην συνέχεια, ο Μητροπολίτης Μάρκος καταφέρθηκε κατά του πολιτικού γάμου και του γάμου των λεγομένων «ομοφυλοφίλων», αλλά και της επικείμενης κατάργησης της προσευχής στα σχολεία, από την συγκυβέρνηση των αθέων Τσιπροκαμμένων.

Τέλος, ο Μητροπολίτης κατακεραύνωσε τους πολιτικάντηδες που ψήφισαν υπέρ του τζαμιού (ψευτοδεξιούς κι αριστερούς…), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».

Ποια ήταν η αντίδραση των πολιτικάντηδων της Χίου (του ψευτοδεξιού και του κομμουνιστή); «Διέρρευσαν» στον τοπικό τύπο την… δυσαρέσκειά τους:

«Κύκλοι από τα γραφεία των δυο βουλευτών, Μηταράκη και Μιχαηλίδη δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, θεωρώντας πως τέτοιες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη αποτελούν ευθεία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο. «Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάπου έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχει χαθεί το μέτρο και η λογική. Δεν είναι δυνατόν να ασκεί μικροπολιτική από άμβωνος ο Μητροπολίτης», αναφέρουν σημειώνοντας πως είναι τέτοια η δυσφορία των βουλευτών που στο εξής θα αποφεύγουν τις… συναντήσεις».

Τα συγχαρητήριά μας στον Ελληνοπρεπή Μητροπολίτη και μακάρι –για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας- να βρει μιμητές στον χώρο της Εκκλησίας μας!