Η ΧΙΡΟΣΙΜΑ, Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

thumb_640

Γράφει ο Αντίοχος

Στο «έγκλημα του ιμπεριαλισμού στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι», αναφέρεται σε μια απίστευτα υποκριτική ανακοίνωσή του για την σημερινή επέτειο ρήψης της πρώτης πυρηνικής βόμβας το… τιμημένο κουκουέ.

Γιατί απίστευτης υποκρισίας;  

Εκείνο που αποκρύπτουν οι αχρείοι, ποντάροντας στην άγνοια του κόσμου για την Ιστορία, είναι ότι «το γεγονός που κατέχει περίοπτη θέση στην μακριά σειρά των εγκλημάτων του ιμπεριαλισμού», δεν ήταν αμιγώς αμερικανικό. Ήταν συμμαχικό. Και μεγάλο μέρος της ευθύνης για το έγκλημα αυτό φέρουν και οι Τσώρτσιλ και Στάλιν, οι οποίοι συμφώνησαν στην πραγματοποίησή του, εφόσον όλες οι αποφάσεις λαμβάνονταν από κοινού, με απαραίτητη την ομοφωνία. Ο δε Στάλιν, όχι μόνο δεν έπιασε το… μήνυμα «των ιμπεριαλιστών προς την ΕΣΣΔ», αλλά το εκμεταλλεύτηκε κιόλας, κηρύσσοντας τον πόλεμο στην καθημαγμένη Ιαπωνία, που «είχε ήδη συνθηκολογήσει και απέμενε το τυπικό της παράδοσης»! Και για όσους έχουν και την παραμικρή αμφιβολία, θα παραθέσουμε τα γεγονότα των ημερών εκείνων, κατά χρονολογική σειρά, που παριστάνουν πως αγνοούν οι ντόπιοι λακέδες του μεγαλύτερου εγκληματία που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη μας:

6 Αυγούστου 1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα.

8 Αυγούστου 1945: Η σταλινική Σοβιετική Ένωση, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση που επικράτησε μετά τη ρίψη της πρώτης βόμβας, κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία και εισβάλλει ως αρπακτικό στη Μαντζουρία, για να αρπάξει τη λεία.

9 Αυγούστου 1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν και τη δεύτερη ατομική βόμβα στο Ναγκασάκι.

Φτου σας παλιομασκαράδες!