Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού επί του ζητήματος της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, εξέφρασε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα αγωνιστεί ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κατήγγειλε στην αίθουσα της Ολομέλειας με αφορμή την εξεταστική επιτροπή για την δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ, πως όλα τα κόμματα του ψευτοδημοκρατικού τόξου σύρονται από τους νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης, με τους οποίους προχωρούν σε βρώμικα παζάρια διαπλοκής.

Επίσης, στο ζήτημα της έκδοσης των 8 Τούρκων που ζητά η κυβέρνηση Ερντογάν, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κάλεσε την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ να ζητήσει την έκδοση των δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού προκειμένου να ικανοποιηθεί το τουρκικό αίτημα.

Επισήμανε επίσης με ιδιαίτερη έμφαση, πως απέναντι στην ρητορική του «ουδετερόθρησκου» κράτους της Αριστεράς, η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει πως οι Αγωνιστές του 1821 ορκίστηκαν στο όνομα της Αγίας Τριάδος και το Ελληνικό Κράτος δεν είναι ουδετερόθρησκο, είναι ορθόδοξο και χριστιανικό!

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του, δηλώνοντας με θέρμη πως η Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας τη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων, διακηρύσσει με περηφάνια: «Ποτέ και πουθενά τζαμί στην Αθήνα»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-pote-kai-pouthena-tzami-sthn-athhna-binteo#ixzz4GN8OTNAv