ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!

tourismos_lathro

Σαν να μην έφτανε στους Χιώτες η μεγάλη μείωση του τουρισμού, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα! Την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο άλλοτε ήσυχο νησί του Αιγαίου, περιγράφει με άρθρο του τοπικός δημοσιογράφος, που επιπροσθέτως αναφέρει ότι οι Έλληνες κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους:

«Πάνε μέρες τώρα που οι αναφορές της Αστυνομίας στο νησί μας ολοένα και πληθαίνουν και μάλιστα σε βαθμό που πλέον προβληματίζουν ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο πολίτη. Οι μικροκλοπές έγιναν διαρρήξεις και αισίως οι διαρρήξεις έγιναν ληστείες, από αυτές που παλιότερα καταγράφαμε εμείς οι δημοσιογράφοι μία ή και καμία φορά τον χρόνο.

Το να ανοίγει κάποιος το σπίτι του και να έρχεται αντιμέτωπος με διαρρήκτες που προτάσσουν μαχαίρι και γρονθοκοπούν, αποτελεί ένα σοκ όχι μόνο για το ίδιο το θύμα αλλά κυρίως για την τοπική μας κοινωνία που μέχρι σήμερα δεν είχε συνηθίσει ή καλύτερα δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοιου είδους περιστατικά.

Δεν πήγε πολύ ώρα από τη στιγμή που η είδηση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τα πρώτα “post” στο Facebook πήραν και έδωσαν. Να συστήσουμε πολιτοφυλακή ο ένας, να βγάλουμε τις καραμπίνες ο άλλος, να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας ο παραδίπλα…».

(ΥΓ): Δεν πάνε καμιά βολτίτσα από Χίο μεριά, εκείνες οι υπουργάρες που τις πρώτες μέρες της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης, δήλωναν αυτάρεσκα πως διαψεύστηκαν οι «ακροδεξιές Κασσάνδρες», γιατί δεν έχει κλαπεί ούτε μια κότα (Καμμένος, Τόσκας και ΣΙΑ); Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!