ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΙ… «ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΙ» ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ! ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Όποιος έχει παρακολουθήσει στοιχειωδώς  την ρητορική του… τιμημένου κουκουέ, σίγουρα θα έχει ακούσει πολλές φορές τις καθιερωμένες κορώνες κατά του «κεφαλαίου», που ευθύνεται για ότι κακό συμβαίνει στον απάνω κόσμο. Ωστόσο, οι… τιμημένοι κουκουέδες, ενώ κελαηδάνε γενικώς και αορίστως κατά του κεφαλαίου, αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι να αναφερθούν ονομαστικώς στους εκπροσώπους αυτού του κεφαλαίου ή έστω να τους «φωτογραφίσουν»!

Κι άμα λάχει και βρεθούν οι… τιμημένοι πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον εκπρόσωπο του κεφαλαίου, πράττουν όπως ο «Κουταλιανός» στο γνωστό παρωδιακό τραγουδάκι του Γιάννη Καλατζή («κι αν μασάει σίδερα και κάνει το λιοντάρι στο τσαρδί του ο Κουταλιανός τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρός- αχ πως τη φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός. Τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος, αλλά μην το πείτε κανενός…»). Εμείς όμως δε θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του Καλατζή και θα το πούμε παντού το ξεφτίλισμα των… τιμημένων «Κουταλιανών» του ΚΚΕ στους ολιγάρχες!

Όταν, λοιπόν εχθές, δόθηκε η ευκαιρία στον… «Κουταλιανό» Καραθανασόπουλο (που κάνει τον… κάργα στους χρυσαυγίτες) να στριμώξει και να «λιώσει» τον εκπρόσωπο του κεφαλαίου, ολιγάρχη Αλαφούζο –στην αρμόδια επιτροπή της βουλής- αυτός τρέμοντας σαν το ψάρι αποποιήθηκε του χρόνου που του δόθηκε (15 λεπτά), ψελλίζοντας «δεν θα κάνουμε καμία ερώτηση στον κ. Αλαφούζο», προσθέτοντας δε με νόημα «και στους άλλους επιχειρηματίες», εννοώντας Μπόμπολα, Ψυχάρη και ΣΙΑ, που έχουν σειρά να παρουσιαστούν στην Επιτροπή της βουλής.

Και γιατί παρακαλώ; Γιατί «η υπόθεση της κάθαρσης μπορεί να βγάλει φίδια», είπε ο «Κουταλιανός», ενώ δίπλα του ο Μακοβορίδης έγνεφε καταφατικά με το κεφάλι του!

Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίους οι σύγχρονοι… «Κουταλιανοί» του… τιμημένου κουκουέ στέκονται σούζα μπροστά στους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες αυτής της χώρας:

1ον) Διότι σχεδόν όλοι προέρχονται από τον πολιτικό του χώρο (Κόκκαλης με πατέρα «υπουργό» του βουνού, Μπόμπολας παλιός ΕΠΟΝίτης –κατοχικός κνίτης-, πατήρ Αλαφούζος ομοίως, κ.τ.λ.) και το ενισχύουν ποικιλοτρόπως, για τις… ψυχές των κομμουνιστών πατεράδων τους.

2ον) Επειδή το ΚΚΕ είναι τυφλό όργανο και μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, του οποίου κεφαλή είναι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ.

3ον) Από… ταξική αλληλεγγύη, καθώς η αμύθητη περιουσία -κινητή και ακίνητη- του… τιμημένου, μόνο με αυτήν των ολιγαρχών -όλων μαζί- μπορεί να συγκριθεί!

(ΥΓ): Καλά κέρδη, σύντροφοι!

Εθνικισμός.net