ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ: Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ «ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ» ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ

jack-lew-synagogue__article

 

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν υπάρχει κάποια κόντρα στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, έχουμε και αποκαλύψεις.

Αυτό συμβαίνει και με την τωρινή κόντρα του mister Tsipra με τον παλιό σύντροφό του (κομμουνιστή…) Ψυχάρη.

Ο οποίος, από του… φοβερού «Βήματος», αναφέρθηκε στις σχέσεις του mister Tsipra με τα υπερατλαντικά αφεντικά του. Το σχετικό άρθρο, το οποίο είναι γραμμένο κομψά, σε… διπλωματική γλώσσα, είχε τίτλο «Μύθοι και αλήθειες για το «φλερτ» Αμερικανών – ΣΥΡΙΖΑ» και υπότιτλο «Οι δύσκολες στιγμές της σχέσης Αθήνας – Ουάσιγκτον, ο ρόλος του Τζακ Λιου».

Στο άρθρο αυτό, εξηγείται ο ρόλος του Λιου και αφήνεται να εννοηθεί ότι αυτός έχει αναλάβει τον «χειρισμό» του mister Tsipra, για λογαριασμό του αμερικανικού κατεστημένου:

«Ο Λιου «δίαυλος» με τον Τσίπρα

Ο «οικονομικός φάκελος», επί ΣΥΡΙΖΑ, ανατέθηκε εξ ολοκλήρου στον ικανότατο Τζακ Λιου. Ο ρόλος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ υπήρξε καταλυτικός… Ο κ. Λιου υπήρξε ο απευθείας δίαυλος με τον κ. Τσίπρα…»

Ποιος είναι ο «χειριστής» του mister Tsipra και των αμερικανοκομμουνιστών του – ο οποίος, παρεμπιπτόντως ξανάρχεται (για 3η φορά!) στην Αθήνα αύριο και μεθαύριο, προφανώς για να δώσει απευθείας εντολές στα όργανά του;

Ο Τζέικομπ Τζόζεφ «Τζακ» Λιου (αγγλ. Jacob Joseph «Jack» Lew) είναι ο πρώτος ορθόδοξος Εβραίος σε αμερικανική κυβέρνηση.  Μάλιστα, είναι τόσο φανατικός εβραίος, που τηρεί ευλαβικά την αργία του Σαββάτου (δεν κάνει απολύτως τίποτα εκείνη την ημέρα). Φημολογείται –κι όχι άδικα- ότι είναι αυτός που μεταφέρει τις εντολές του σιωνιστικού λόμπι προς τον Ομπάμα. Τόσο σπουδαίος είναι ο σιωνιστής που κυβερνάει την πατρίδα μας!

ImageHandler (1) (1)