ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

timologia_deh_308498019

Γράφει ο Θεόδωρος Χλωρίδης

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ, οι οποίοι αποφάσισαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση της εταιρείας, δηλαδή της ξεβράκωτης και μόνιμα στημένης στα τέσσερα μπροστά στην Μέρκελ και τους υπόλοιπους τοκογλύφους, συμμορίας $ύριζα-ΑΝΕΛ, η αποπληρωμή των λογαριασμών γίνεται πλέον μόνο στις τράπεζες και τα συνεργαζόμενα πρακτορεία του ξεπουλημένου για ένα κομμάτι ψωμί, ΟΠΑΠ.

Η προκλητική απόφαση της διεφθαρμένης κυβερνητικής ΔΕΗ, είναι μια ξεκάθαρη παραχώρηση προς τις τράπεζες και τον ιδιωτικό ΟΠΑΠ, καθώς με αυτόν τον τρόπο εισρέουν στα ταμεία τους δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, μέσω της προμήθειας που εισπράττουν.

Η εξόφληση κάθε λογαριασμού της ΔΕΗ στις τράπεζες, επιβαρύνεται με 1,50 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη συναλλαγή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ χρεώνεται με 0,75 λεπτά.

Συμπληρώνοντας 18 μήνες στην εξουσία, η προδοτική συμμορία $ύριζα-ΑΝΕΛ, αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι μια βαθύτατα διεφθαρμένη και επικίνδυνη κυβέρνηση, που μοναδικός σκοπός της είναι η περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων, η πλήρης υποταγή της στα συμφέροντα των τραπεζών και του κεφαλαίου, και στο τέλος, η ολοκληρωτική αντικατάσταση των γηγενών με πρόθυμους εξ’ ανατολών, πειθήνιους και ελεγχόμενους ψηφοφόρους.

Καθήκον του κάθε Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη, είναι να Αντισταθεί στο προδοτικό, διεφθαρμένο και ξεφτιλισμένο αυτό καθεστώς. Η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και η αυξανόμενη αποδοχή της από τον Ελληνικό Λαό, είναι που τρομάζει και δημιουργεί μόνιμους εφιάλτες στους λακέδες του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Ας κάνουμε αυτούς τους εφιάλτες τους πραγματικότητα.

Ζήτω η Νίκη!