Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ MISTER TSIPRAS, Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ Ο… ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ

tsipras_obama1

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες μέρες, η συγκυβέρνηση των αισχρών τουρλοκώληδων της Μέρκελ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της, «διαρρέουν» ότι ο αμερικανόπαις mister Tsipras είπε στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ότι μπορεί η Ελλάδα να μην συμφωνεί με όλα τα επιχειρήματα των Συμμάχων της για το πως να αντιμετωπιστεί η Ρωσσία και ότι η συνεργασία με την Ρωσσία είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ευρώπη.

Προς ενίσχυση των «διαρροών» των τριτομνημονιακών συριζοψεκασμένων, ήρθε κι ένα δημοσίευμα των Financial Times, που υποστηρίζει ότι ο mister Tsipras «σπάει» την κοινή γραμμή του ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας ζητώντας από τους ηγέτες της Συμμαχίας να συνεργαστούν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κι ότι η θέση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Αμερικανού προέδρου.

Πρόκειται βεβαίως για παραμύθια, προς εσωτερική κατανάλωση, ανάλογα αυτών που πουλούσε κάποτε ο Άντριου Παπάντριου, για «εθνικά υπερήφανη και αδέσμευτη εξωτερική πολιτική» – ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένας ακόμα yesman («δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Ανδρέας, αλλά τι κάνει», είχε πει για το παπατζηλίκι του ο τότε Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα…).

Διότι, αν το συριζοψεκασμένο αμερικανοκομμουνιστικό λεχριταριό είχε αντιρρήσεις ως προς την πολιτική έναντι της Ρωσσίας, δεν θα υπερψήφιζε ξανά και ξανά την συνέχιση του ευρωπαϊκού εμπάργκο – η οποία εκτός των άλλων, καταστρέφει και τους Έλληνες αγρότες! Αιντε παπαγαλάκια…