ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ VON SIEMENS-BILDENBERG, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ

erntogan-gia-ta-kamwmata-tis-dusis.w_hr

 

Γράφει ο Αντίοχος

Τις προηγούμενες μέρες, ο Κυριάκος von Siemens – Bildenberg, όργωσε την Ευρώπη, όπου παρουσιάστηκε ενώπιον διεθνών τοκογλύφων (Σόρος και ΣΙΑ…), για να τον… εγκρίνουν για διάδοχο του mister Tsipra, όταν αποφασίσουν να πετάξουν τον τελευταίο σα στυμμένη λεμονόκουπα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες, η αυτοπρόσωπη παρουσίαση του Κυριάκου έγινε γιατί σε κάτι φωτογραφίες που τον είδαν οι διεθνείς τοκογλύφοι… δεν τους γέμιζε το μάτι και μονολογούσαν «πως είναι έτσι το παιδί», «που πάει με τέτοια φάτσα», «πρωθυπουργό να τον κάνουμε αυτόν ή να τον βάλουμε στο… κυλικείο να μας φτιάχνει κανάν καφέ», κι άλλα τέτοια, διόλου κολακευτικά για τον… μέλλοντα (;) πρωθυπουργό μας.

Αυτές τις μέρες, ο λεγάμενος βρίσκεται στο Ισραήλ, για τους ίδιους λόγους. Κι όπως έγραψε το «Βήμα», το επόμενο ταξίδι του… ακούραστου Κυριάκου θα είναι στην Τουρκιά, προφανώς για να τον… εγκρίνει και ο Ερντογάν Πασάς!  

Να προσέχει, όμως, ο φον Κούλης στην Τουρκιά, γιατί ο Ερντογάν είναι και… νέο-οθωμανός και ποιος ξέρει τι μπορεί να του ζητήσει για να του δώσει την έγκρισή του!

(ΥΓ): Σας υπενθυμίζω, ότι τον mister Tsipra τον είχε… εξετάσει (και εγκρίνει) ο Νταβούτ Πασάς (Νταβούτογλου), πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Φαίνεται πως, κανένας δε γίνεται πρωθυπουργός στο Γιουνανιστάν, αν δεν τον εγκρίνουν (και) οι Τουρκαλάδες!