ΓΙΑΤΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;

expomilan

Γράφει ο Αντίοχος

Βρε το… μπουμπούκι, ο Μπουμπούκος, πως την πάτησε! Την Τρίτη, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη (από την Μύκονο, όπου ως συνήθως κάνει τις διακοπές του…), στην οποία δεν ντράπηκε να πει ότι η Χρυσή Αυγή έχει μυστικές επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ (!!!) για τον νέο εκλογικό νόμο και προειδοποίησε με ύφος χιλίων… Ντογιάκων «να μην έχουμε καμιά αθώωση…».

Προχθές το βράδυ, παρακρατικοί συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι (σε ώρα μη λειτουργίας τους βεβαίως…) και προκάλεσαν φθορές στους εξωτερικούς χώρους, ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν και εντός των γραφείων, χωρίς να το καταφέρουν. Κι όπως αποκαλύφθηκε, μεταξύ αυτών ήταν και ο γιός του κομισάριου Σκουρλέτη. Τεράστια ευκαιρία για να σηκώσει το θέμα η νουδούλα και να το εκμεταλλευθεί πολιτικά, ζητώντας και την παραίτηση του κομισαρίου. Αλλά, μούγκα οι θαμώνες της λεωφόρου Συγγρού για τον γιό του Σκουρλέτη! Ούτε καν την τρομοκρατική επίθεση δεν καταδίκασαν, αυτοί που «καταδικάζουν την τρομοκρατία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Ο δε αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, που είχε κι έναν λόγο παραπάνω να υψώσει τους τόνους, καθότι αυτές τις μέρες είχε συγκρουστεί αγρίως με τον Σκουρλέτη (για άλλο θέμα), τουμπεκιάστηκε μεγαλοπρεπώς!

Γιατί αντιπρόεδρε Μπουμπούκο; Μήπως γιατί από την όλη υπόθεση αποδεικνύεται το γελοίο της θεωρίας σου, περί «επαφών» Χρυσής Αυγής – ΣΥΡΙΖΑ;

(ΥΓ): Λίαν συντόμως έρχεται και δεύτερη μεγάλη ξεφτίλα για τον λεγάμενο. Που δε θα ξέρει μετά σε ποια τρύπα της Μυκόνου να κρυφτεί! Λίγες ημέρες υπομονή…