Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

brexit

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την Ευρώπη των Εθνών! Μια καλή ημέρα, γεμάτη φως, που διαλύει το μεταπολεμικό σκοτάδι που επέβαλλαν οι νικητές του τελευταίου πολέμου!

Ο βρετανικός λαός έκανε την αρχή, παίρνοντας ίσως την εκδίκησή του απέναντι σε κείνους που τον οδήγησαν μπροστάρη στην αλληλοσφαγή των ευρωπαϊκών εθνών στον Β΄ Π.Π. και που εν συνεχεία διέλυσαν την βρετανική αυτοκρατορία κι έσπρωξαν την χώρα στο διεθνές περιθώριο! Κόντρα σ’ όλους! Στην υπερατλαντική υπερδύναμη, στους τσάτσους των Βρυξελών, στους διεθνείς τοκογλύφους, στις εταίρες δημοσκοπήσεων, στις εταίρες στοιχημάτων και τέλος στο βρώμικο παιχνίδι των ελεγχόμενων από τους διεθνείς αφέντες μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, που έστησαν την μεγάλη προβοκάτσια της δολοφονίας της βουλευτού των Εργατικών!

Μετά το Brexit ένας άλλος κόσμος ξημερώνει! Σήμερα ήταν το Brexit. «Αύριο» θα έρθει το FRexit (της Γαλλίας), «μεθαύριο» το Nexit (της Ολλανδίας) και έπεται συνέχεια, γιατί οι ευρωπαϊκοί λαοί ξύπνησαν από τον λήθαργο! Πατριώτες κυβερνούν μεγάλα κράτη, την Ουγγαρία και την Πολωνία. Για μόλις 30.000 ψήφους δεν έγινε πρόεδρος ο πατριώτης υποψήφιος στην Αυστρία. Η Ευρώπη που ξέραμε μέχρι χθες τελειώνει! Μια νέα Ευρώπη, η Ευρώπη των Εθνών, ανατέλλει!

Αλλά και στην Αμερική, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Ένας φλογερός πατριώτης πέτυχε την πρώτη νίκη επί των εσωκομματικών του αντιπάλων κι είναι πλέον υποψήφιος πρόεδρος της χώρας!

Τα πολιτικά δεδομένα αλλάζουν. Ενδεχομένως δε και οι διεθνείς ισορροπίες! Με λίγα λόγια συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!