ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ HOT SPOT ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ;

 fotia

Προ ημερών, το… τιμημένο όργανο του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ελλάδα

(ΚΚΕ), είχε βγάλει μια ανακοίνωση με τίτλο «Οι Έλληνες δεν έχουν να φοβούνται από τους πρόσφυγες αλλά από τη Χρυσή Αυγή», για τις αντιδράσεις Ελλήνων κατοίκων του Κυψελοχωρίου Λαρίσης, στην δημιουργία hot spot στην περιοχή τους (στρατόπεδο Ζιώγα), με μεταφορά απρόσκλητων από τον καταυλισμό του Κουτσόχερου.

Τελικά, στην μεταφορά αντέδρασαν και τα ίδια τα «προσφυγάκια»! Έτσι, εχθές το βράδυ ο καταυλισμός στο Κυψελοχώρι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, από «προσφυγάκια» που έβαλαν φωτιές σε κρεβάτια, στρώματα και άλλα εύφλεκτα υλικά, κι όταν τις έσβηνε η πυροσβεστική δημιουργούσαν συνεχώς νέες εστίες. Τα συγκεκριμένα «προσφυγάκια» είχαν μόλις μεταφερθεί με το ζόρι από το Κουτσόχερο στο Κυψελοχώρι και με τις φωτιές αντέδρασαν στην εκεί εγκατάστασή τους.

Λέτε να… καρφώσουμε στα «προσφυγάκια» τα κομμούνια, ως υπευθύνους της μεταφοράς τους και την επόμενη φορά, τα «προσφυγάκια» αντί για στρώματα να… καίνε κομμούνια;  

(ΥΓ): Κομμούνια, τραβάτε μια βολτίτσα μέχρι το Κυψελοχώρι, άμα σας βαστάει! Να σας κυνηγάνε και οι κάτοικοι και τα «προσφυγάκια»!