ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ» ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

jakson

 

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από την έκθεση της αστυνομίας για τα εύρηματα στο ράντσο Neverland του «βασιλιά της ποπ» Μάϊκλ Τζάκσον, που είχε γίνει το… 2003! Τότε, η αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια πραγματοποίησε έρευνα στο ράντσο του Τζάκσον «Neverland» εξαιτίας καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικα αγοράκια. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα και του σερίφη της περιοχής.

Όπως αναφέρεται, στο ράντσο του τραγουδιστή βρέθηκαν, μόνο στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο, επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία ή ακόμα και μικρότερα καθώς και γυμνές γυναίκες. Με αυτές τις συλλογές πιστεύεται ότι ο Τζάκσον προσπαθούσε να παρασύρει και να κακοποιήσει σεξουαλικά τα θύματά του.

Επίσης, βρέθηκε και ένας τεράστιος χώρος με παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, ζωάκια, ήρωες όπως τον Σούπεμαν και την Λάρα Κροφτ καθώς και πολλά παιδικά βιβλία, για να δελεάζει ο ανώμαλος «καλλιτέχνης» τα παιδιά-θύματά του!

Και γιατί παρακαλώ βρήκαν τώρα στο φως της δημοσιότητας, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, τα ευρήματα αυτά; Γιατί την εποχή που έγινε η έρευνα ζούσε το «είδωλο» και η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν ήθελε να το στραπατσάρει. Βγήκε τώρα, που έχουν περάσει 7 χρόνια από τον θάνατό του κι αφού στο μεταξύ, η Ν.Τ.Π. έχει προωθήσει νέα «είδωλα» -ίδια και χειρότερα με τα παλιά- για να αποχαυνώσει την νεολαία παγκοσμίως!