Η… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

epeis_trollei_(3)__article

Την ευθύνη για επιθέσεις σε σταθμούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την καταστροφή 514 ακυρωτικών μηχανημάτων λεωφορείων και τρόλεϊ ανέλαβε με ανακοίνωσή της στην γνωστή ιστοσελίδα των οργάνων του Σόρος μια ομάδα αναρχοκομμουνιστών. Η ανακοίνωση καταλήγει με τα εξής κάργα… επαναστατικά συνθήματα: «Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους. Σαμποτάζ στο κράτος ελέγχου. Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών».

Ποια είναι η πραγματικότητα; «Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους» δεν πρόκειται να υπάρξουν, ακόμα κι αν καταστραφούν όλα τα ακυρωτικά μηχανήματα των ΜΜΜ, κι αυτό δεν το ξέρουν μόνο τα παρακρατικά σκουπίδια που το έκαναν (και που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πλουσιόπαιδα των βορείων προαστίων, που μετακινούνται μόνο με τις Mercedes και τις BMW που τους έχουν αγοράσει οι πάμπλουτοι μπαμπάδες τους κι όχι με τα ΜΜΜ), αλλά και οι… γάτες αυτού του τόπου. Απλώς, τα συντρόφια των καταστροφέων που βρίσκονται στην εξουσία, θα τα ξαναφτιάξουν, με χρήματα των αγρίως φορολογουμένων Ελλήνων. Άρα, η… επαναστατική γυμναστική των φλούφληδων των Β.Π., με τις μορφές που επιλέγονται, είναι στην πραγματικότητα ένα άθροισμα βαθύτατα αντιλαϊκών ενεργειών!

(ΥΓ): Και μην αποκλείετε καθόλου, ο μπαμπάς κάποιου εκ των οργανωτών της καταστροφής, να ασχολείται επαγγελματικά με την προμήθεια ακυρωτικών μηχανημάτων και συναφών και τώρα, μετά την καταστροφή των 514 να θησαυρίσει!