ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

13445717_1116764655062443_7376205981798640350_nΓράφει ο Θοδωρής Τσελας.

Το παγκόσμιο καθεστώς δάγκωσε, και δάγκωσε γερά, εφαρμόζοντας πανομοιότυπες μεθόδους εγκλήματος.

Αφού δεν έπιασαν οι απειλές και τα παρακάλια ολόκληρου του πολιτικού θιάσου της Ευρώπης και του παγκόσμιου κατεστημένου – Κάμερον Ομπάμα Λαγκάρτ και Cia – εφαρμόστηκαν άλλοι μέθοδοι ανακοπής της αύξησης των ποσοστών του Brexit.

Η ένταση αυτών των πανομοιότυπων μεθόδων που επιβάλλονται σήμερα στην Αγγλία, από τα γνωστά κέντρα εξουσίας, δεδομένου του προβαδίσματος του Brexit, ξυπνούν μνήμες, αφού είναι οι ίδιες μέθοδοι που εφαρμόστηκαν και στην Ελλάδα στην περίπτωση Ρουπακιά – Φύσσα.

Τότε ήταν η Χρυσή Αυγή που με την ραγδαία Αύξηση των ποσοστών της τους χαλούσε τα σχέδια, και έπρεπε να εφευρεθεί μια σκευωρία – αφορμή για διώξεις, σήμερα είναι το Brexit που αύξανε μέχρι πριν λίγο τα ποσοστά του με ραγδαία ταχύτητα.

Προκειμένου να υπερασπιστεί την παγκοσμιοποίηση που επιθυμεί να επιβάλλει το Παγκόσμια Καθεστώς, δεν δίστασε να ξαναδολοφονήσει άνθρωπο.

Θύμα μια βουλευτίνα του εργατικού κόμματος. – τι άλλο; – γυναίκα και μάνα δύο κοριτσιών, η Τζό Κοξ. Ο Θεός να την αναπαύσει και να δίνει δύναμη και πίστη στα αγγελούδια της.

Η προπαγάνδα τους – φυσικά – επιβάλλει να πέσει το ανάθεμα σε κάποιον κατασκευασμένο ή προκατασκευασμένο «Ρουπακιά» της Αγγλίας, κάποιον «ακροδεξιό οπαδό του Brexit».

Και ιδού τι γράφουν τα ΜΜΕ αυτήν την στιγμή: «Αμέσως μετά την επίθεση αναφέρθηκε ότι ο δολοφόνος φώναζε »Πρώτα η Βρετανία», ενώ μαχαίρωνε, πυροβολούσε και κλωτσούσε την βουλευτή μέχρι θανάτου. Η μαρτυρία αυτή γρήγορα αμφισβητήθηκε, αλλά η αστυνομία αρνήθηκε να την επιβεβαιώσει ή να την διαψεύσει», σημειώνει το politico!

Είναι απίστευτη η ροή των πληροφοριών στην Αγγλία.

Είναι απίστευτο το τι λέει το Σύστημα στις τηλεοράσεις, που λες και ήταν έτοιμες να υποδεχθούν και να διαμορφώσουν – παραμορφώσουν ανάλογα το γεγονός, εναντίον όσων υποστηρίζουν το Brexit!

Είναι τρομερή η βία και η τρομοκρατία που ασκείται πλέον στην κοινή γνώμη

Προφανώς και η πορεία του Brexit, έχει πλέον κριθεί αφού η δολοφονία της Κοξ ματαιώνει την καμπάνια για το Brexit, ενώ πλέον θα αλλάξει για πάντα ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους διαφωνίες με το Καθεστώς!