Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»

kyriakos_georgiadhs_varvitsioths

 

Γράφει ο Αντίοχος

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης των «Παραιτηθείτε», έχουν εξαγγείλει συγκέντρωση «χωρίς κόμματα και χρώματα», αλλά διαψεύδονται πριν ακόμα την κάνουν.

«Θα πάω στη συγκέντρωση την Τετάρτη. Όχι ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αλλά ως ‘Άδωνις Γεωργιάδης» δήλωσε ο… ξακουστός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84», και την «έκαψε»!

Μάλιστα, ο Μπουμπούκος μίλησε για τους σκοπούς της συγκέντρωσης, εκ μέρους των… διοργανωτών της:

«Είναι τελείως βέβαιο ότι οι άνθρωποι που θα βρισκόμαστε στο Σύνταγμα την Τετάρτη δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε να κάψουμε τη Βουλή, ούτε ζητάμε εκτροπές από το δημοκρατικό πολίτευμα, ούτε κατηγορούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους για προδότες. Τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο δικό μας στόμα και προσωπικά δεν θα υποστήριζα τίποτα από αυτά.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους ΑΝΕΛ να καταστρέφουν το μέλλον μας και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Θα είναι μια ειρηνική συγκέντρωση, ειρηνικών και φιλήσυχων δημοκρατικών ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να ξεσηκώσουν την ελληνική κοινωνία…».

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μετά την υπερψήφιση του ασφαλιστικού και του πολυνομοσχεδίου από το σύνολο των βολευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, διαψεύστηκαν οι ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία κομματάρχες της νουδούλας, που διέδιδαν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουν εκλογές. Έτσι, η νουδούλα επέλεξε να κάνει μια δήθεν «ακομμάτιστη» συγκέντρωση στην πλατεία των «αγανακτισμένων», για να κρατήσει τον κόσμο της ζεστό και να του πουλήσει ελπίδα, ότι… όπου να’ ναι θα πέσει η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων, υπό την πίεση του κόσμου.

Επειδή όμως οι μέρες είναι πονηρές και ο λαός απρόβλεπτος, φοβούμενος ο φον Κούλης ότι μπορεί η συγκέντρωση να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να του ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια, έβαλε τον αντιπαθέστατο Μπουμπούκο να εξαγγείλει ότι θα την καπελώσει, για να μην πάει ο απλός κόσμος, παρά μόνο τα συνήθη κομματόσκυλα!