ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ;

5741a89a841d8

Γράφει ο Αντίοχος

Προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά του αποτελέσματος των προσφάτων προεδρικών εκλογών στην χώρα, έκανε το αυστριακό εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας (FPO), ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και ειδικά των επιστολικών ψήφων (περίπου ένα εκατομμύριο). Θυμίζουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν 50,3% για τον εκλεκτό του κατεστημένου, έναντι 49,7% του εθνικιστή υποψηφίου.

Και βέβαια, για να φτάνει στο σημείο να ζητά επανακαταμέτρηση το εθνικιστικό κόμμα, σημαίνει ότι έχει στα χέρια του ακλόνητα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι έγινε νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος!  

Προς την κατεύθυνση αυτή οδηγούν και οι ένοχες αντιδράσεις των κομμάτων του κατεστημένου, τα οποία –δια των δημοσιογραφικών οργάνων τους- μιλάνε για «μία κίνηση που απειλεί να βυθίσει τη χώρα σε συνταγματική κρίση».

Γιατί άραγε υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί συνταγματική κρίση στη χώρα; Μια-δυο μέρες χρειάζονται για την επανακαταμέτρηση κι αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει, δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν. Άρα, για να ανησυχούν, σημαίνει ότι κάτι κρύβουν!