ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ, Η «ΣΗΨΗ» ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 902 TV

902

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Άστραψε και βρόντηξε το… τιμημένο κουκουέ, στην συζήτηση για την «διορθωτική» τροπολογία περί των offshore εταιρειών πολιτικών προσώπων.

Έτσι, ο ειδικός αγορητής του, Καραθανασόπουλος, αφού απεφάνθη ότι «μέσω των offshore διακινούνται ιλιγγιώδη ποσά των επιχειρηματικών ομίλων που αποκομίζονται από το ξεζούμισμα των εργαζομένων», χαρακτήρισε τις εν λόγω εταιρείες «σήψη και διαφθορά του καπιταλισμού», που «βρίσκεται στο DΝA» του.

Μάλιστα! Αλλά, προ ολίγων ετών, το… τιμημένο είχε πουλήσει (παρανόμως, διότι επρόκειτο για συχνότητα που ανήκε στο ελληνικό δημόσιο και είχε παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ στο ΚΚΕ, με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσει ως κομματικός σταθμός…) τον 902 TV σε μια εταιρεία απ’ αυτές που «διακινούν ιλιγγιώδη ποσά των επιχειρηματικών ομίλων, που αποκομίζονται από το ξεζούμισμα των εργαζομένων» (offshore) και μάλιστα… αγνώστου ακόμα και σήμερα ιδιοκτήτη!

Άρα, και το… τιμημένο κουκουέ είναι μέρος της «σήψης και διαφθοράς του καπιταλισμού», που υποκριτικά και εκ του ασφαλούς κατακεραυνώνει!