Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! ΚΟΜΙΣΙΟΝ, GOOGLE, FACEBOOK, TWITTER ΚΑΙ MICROSOFT ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

8583949219_d565d18edf_o

Γράφει ο Αντίοχος

Συμφωνία λογοκρισίας σύνηψαν οι… «τιτάνες» της σύγχρονης τεχνολογίας, μετά από πρωτοβουλία της διαβόητης Κομισιόν, για να πολεμήσουν την… «ρητορική του μίσους».

Οι τέσσερις εταιρίες δεσμεύτηκαν πως εντός των επόμενων 24 ωρών (μπράβο βιασύνη!) θα επανεξετάσουν τις αναφορές που έχουν γίνει για «προσβλητικές» και «ρατσιστικές» δημοσιεύσεις, απενεργοποιώντας την πρόσβαση στο περιεχόμενο τους.

Πέραν αυτού όμως, πρόκειται να ενισχύσουν την συνεργασία τους με οργανισμούς που θα βοηθούν  στον εντοπισμό ανάλογων δημοσιεύσεων, έτσι ώστε η αντιμετώπιση της «ρητορικής του μίσους» να είναι… διαρκείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αντίστοιχη συμφωνία για φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και των ελευθέρων φωνών του διαδικτύου, έχει συνάψει από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυβέρνηση της φράου Μέρκελ – για να δώσει το… καλό παράδειγμα!

(ΥΓ): Και βέβαια, από την φίμωση εξαιρούνται τα κομμούνια που διακηρύττουν το «ταξικό μίσος» (αν και γόνοι μεγαλοαστών…), γιατί αυτό είναι… καλό μίσος. Το… κακό θέλουν να καταπολεμήσουν οι διεθνείς αφέντες!