ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΕΙ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

ImageHandler (1)

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Πριν καλά καλά προλάβει να μεταφερθεί η είδηση του λουκέτου στο ξενοδοχείο Athens Ledra, ένα νέο «κανόνι» έρχεται να συνταράξει τον επιχειρηματικό κόσμο.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η εταιρεία «Πυρσός Security», που δραστηριοποιούνταν επί 22 χρόνια στον τομέα της φύλαξης, «κατέβασε ρολά», οδηγώντας στην ανεργία 700 με 800 άτομα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΥΑΧΦ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ασφαλείας Χρηματαποστολών και Φυλάκων, Νίκος Παπακωνσταντίνου, μίλησε στο enikos.gr και επιβεβαίωσε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία security «Πυρσός». Ανέφερε ότι χθες ήταν η τελευταία ημέρα που δούλεψαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι στο τέλος της ημέρας παρέδωσαν στολές, ρούχα και σταμάτησαν. Τόνισε δε ότι η «Πυρσός» έχει σταματήσει να λειτουργεί ως εταιρεία από τη Δευτέρα.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Όσο ο Τσίρας μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ο Μητσοτάκης ψάχνει να βρει πως θα περπατάει με ύφος, έβαλαν λουκέτο 244.712 εταιρείες και χάθηκαν 842.670 θέσεις εργασίας. Σε μόλις 5 μήνες έβαλαν 10.000 επιχειρήσεις και χάθηκαν 30.000 θέσεις. Στην Ελλάδα, σε μια μόνον ημέρα απολύθηκαν από διάφορες υπηρεσίες και καταστήματα 1000 άτομα.
Η ανεργία στη χώρα μας βρίσκεται στο 24,2% (στοιχειά Φεβρουαρίου 2016), με την Ισπανία να βρίσκεται δεύτερη με 20,1% αλλά ανεπίσημα βρίσκεται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.
Είναι πολύ σκληρή η ανεργία. Την ζούμε στο πετσί μας όλοι, την βλέπω καθημερινά σε όσους συναγωνιζόμαστε στην Χρυσή Αυγή, όπου παρέχουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας, το βλέπω σε όλους εμάς που έχουμε χάσει δουλειές και οικογένειες. Το ζω προσωπικά, ενώ σήμερα δεν έχω σπίτι να μείνω… 
Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα λοιπόν. 
Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει επάνω στον πόνο σας και στην ανασφάλεια σας για το αύριο και να κάνει σπέκουλα.
Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως μένετε στον δρόμο από τις επιλογές του Τσίπρα ή άλλοι που εκδιωχθήκατε από τις δουλειές σας και μείνατε άνεργοι, πριν λίγο καιρό, συνέβη από τις επιλογές του Σαμαρά ή του Παπανδρέου. 

Δεν σας έστειλαν στην ανεργία οι Εθνικιστές, που δεν μας ψηφίσατε στις εκλογές γιατί κάποιοι σας έπεισαν να ψηφίσετε λάθος και να μην ρίξετε ψήφο στην «κακή και σκληρή» όπως σας είπαν Χρυσή Αυγή.

 

Σήμερα δίπλα σας βρίσκεται και θα βρίσκεται ΜΟΝΟΝ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς είναι το μόνο πολιτικό κόμμα στην Βουλή που αντιστέκεται και αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια που φτωχοποιούν τους Έλληνες και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ζητά να αποδοθούν τα κλεμμένα των πολιτικών πίσω στον Λαό. Απαιτούμε, να μας δοθεί πίσω το κατοχικό δάνειο από τους Γερμανούς. Ναι, εμείς οι «ναζί» όπως αρέσκονται να μας λένε, απαιτούμε το κατοχικό δάνειο από τους κλέφτες και αλήτες Γερμανούς που πλουτίζουν από την σάρκα και το αίμα μας. Την δική μας και των παιδιών μας.

Γι’αυτήν την σθεναρή αντίσταση μας, μας διώκουν, μας διαβάλουν, μας κατασυκοφαντούν, μας φιμώνουν, μας κλείνουν φυλακή, μας δολοφονούν.

Για το μόνο που λυπούμαστε ειλικρινά, είναι που δεν έχουμε τους οικονομικούς πόρους, ώστε να σας βοηθήσουμε και εμπράκτως, καθώς η χρηματοδότηση μας έχει αρθεί παρανόμως από το 2013, από την ίδια Βουλή που ψηφίζει τα μνημόνια.
Ευχόμαστε να δουν όλοι οι Έλληνες με μάτια καθαρά, πως όλα όσα συμβαίνουν – όχι μόνον σήμερα αλλά εδώ και 6 χρόνια – συμβαίνουν γιατί εξαπατήθηκαν.
Και ψηφίζοντας Τσιπραίους, Μητσοτάκηδες, Θεοδωράκηδες, Λεβέντηδες και άλλους αποτυχημένους συνταξιούχους κλεφτοπασόκους ετών 50 σαν την Γεννηματά, ή τα κατά καιρούς αναχώματα της Χρυσής Αυγής, σαν το απόκομμα του Καμμένου και άλλους που κάηκαν ή άλλους που περιμένουν να σας εξαπατήσουν ξανά, αποφάσισαν να συμβούν. 
Ενώ κάποιοι αμετανόητοι, ίσως και να αφήσουν ξανά την Ελλάδα στο έλεος του Θεού. 
Δεν μιλώ όμως σε αυτούς τους πληρωμένους φονιάδες των ονείρων των Ελλήνων και των παιδιών τους.
Η νίκη για όλους μας είναι κοντά!
Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτό!
Μην αφήνετε το μέλλον σας στους άχρηστους, στους ανίκανους και στους ανθέλληνες!
Περάστε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ και στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!