2.510 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟ 2016. ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΙ!

nauagio-mitilini-630x400

Γράφει ο Αντίοχος

«Το 2016 είναι ιδιαίτερα φονικό. Περίπου 2.510 ζωές χάθηκαν» στη διάρκεια των πρώτων πέντε μηνών του έτους έναντι 1.855 την ίδια περίοδο το 2015, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) Γουίλιαμ Σπίντλερ σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη.

Μάλιστα! Κι όλα αυτά, ενώ υπάρχει μια απλή κι εύκολη λύση, για να μην θαλασσοπνίγονται οι πρόσφυγες: αντί για την Ελλάδα και την Ιταλία, να μεταβαίνουν στις πέντε πλουσιότατες αραβικές και μουσουλμανικές χώρες: Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Και θάλασσα δεν θα χρειαστεί να περάσουν και να κινδυνεύσουν, και «αδελφές» από εθνικής και θρησκευτικής απόψεως είναι οι χώρες αυτές, και κοινά ήθη κι έθιμα έχουν, και πρόβλημα συνεννόησης δε θα έχουν, μιας κι η γλώσσα είναι ίδια, και δουλειές θα βρουν – την προηγούμενη βδομάδα το Κατάρ υπέγραψε συμφωνία με την Καμπότζη για αποστολή 35.000 εργατών!- και δεν θα ξεχωρίζουν από τους ντόπιους, όπως ξεχωρίζουν από τους («άπιστους»…) Ευρωπαίους, με αποτέλεσμα να υφίστανται ρατσιστικές συμπεριφορές!

Προκαλούμε, λοιπόν, τους λεγόμενους «αντιρατσιστές», που κλαψουρίζουν για τους πνιγμένους πρόσφυγες, να μας εξηγήσουν γιατί δεν τους συστήνουν την παραπάνω σωτήρια λύση! Μήπως γιατί το πρόβλημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (που κατευθύνει τα καραβάνια προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις…) δεν είναι αν θαλασσοπνίγονται ή δυστυχούν οι πρόσφυγες, αλλά το πώς θα επιτευχθεί η ισλαμοποίηση της Ευρώπης;