ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ MEGA ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

 

752109_mega-paroysiastes-19892

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εύχεται να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το υπ’ αριθμόν ένα φερέφωνο της ρεμούλας, της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης, δηλαδή το κανάλι mega, αλλά το… τιμημένο κουκουέ έχει την αντίθετη άποψη.

«Εύχομαι να μην κλείσει», είναι η θέση του… τιμημένου, όπως εκφράστηκε από την… Πασιονάρια της Εκάλης, Λιάνας Κανέλλα, στο –επίσης διαπλεκόμενο κ.τ.λ.- κανάλι ΣΚΑΪ. Ιδού η πλήρης δήλωσή της Κανέλλας:

«Όποιος επιχαίρει για κάθε κλείσιμο τέτοιου τύπου με 550 εργαζόμενους σε δύσκολους καιρούς είναι περίπου κουτός, διότι δεν πρόκειται να έρθει η επανάσταση με το να κλείσει το Mega. Νομίζω ότι αν κλείσει ένα τέτοιο μαγαζί σε αυτόν το χώρο, αυτές τις ημέρες, αυτόν τον καιρό, σε αυτή τη χώρα, σε αυτή την Ευρώπη, με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το σύστημα, δύσκολα ξανά ανοίγει. Νομίζω ότι θα βρεθεί μία κάποια λύση. Εύχομαι να μην κλείσει».

Όπως βλέπουμε, η Κανέλλα επικαλέστηκε την τύχη των «εργαζομένων» (δηλαδή, αυτών που παραπληροφορούν συστηματικά τον ελληνικό λαό…), αλλά άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους καίγεται το… τιμημένο, να συνεχίσει το «έργο» του το mega.

Καθότι, πρόκειται για το κανάλι του συντρόφου Μπόμπολα –του πρώην ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος- στο οποίο αφενός μεν πλειοψηφούν οι πρώην κνίτες (Τρέμη και ΣΙΑ) και αφετέρου έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες –και τα… παράθυρά του- για τα συντρόφια -και επτασφράγιστα για την Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ): Είναι μεγάλη υποκρισία να κλαίνε για τους 550 «εργαζόμενους» στο mega, που θα μείνουν άνεργοι, αυτοί που πέταξαν στο δρόμο –και χωρίς αποζημίωση!- τους εργαζομένους στον 902, για να τον μοσχοπουλήσουν «καθαρό» από υποχρεώσεις σε offshore εταιρεία, αγνώστου μέχρι σήμερα ιδιοκτήτη!