ΠΟΣΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»;  

lathro_pireas

Γράφει ο Αντίοχος

Έκκληση προς τους αναίσθητους και υποκριτές «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» κάνει –για πολλοστή φορά!- η οργάνωση Refugees Welcome (Προσφυγάκια καλώς ήρθατε), ν’ αφήσουν τα λόγια και τα συνθήματα και «ν’ ανοίξουν τις πόρτες του σπιτιού τους σε πρόσφυγες»! Καθώς, όπως είπε στο ΑΠΕ το μέλος της οργάνωσης Όλγα Θεοδωρικάκου, οι συγκατοικήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μόνο καμιά σαρανταριά!

Βέβαια, υπήρξαν περισσότεροι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν «προσφυγάκια», αλλά για να τους… υπηρετούν και μάλιστα τζάμπα. Ιδού η σχετική δήλωση της προαναφερόμενης κυρίας: «Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί πως η διαδικασία της συγκατοίκησης δεν ενέχει καμία φιλοσοφία άμισθης εργασίας ή υπηρεσιών από τη μεριά των προσφύγων, ως αντάλλαγμα για τη συγκατοίκηση, και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο, ως πρωτοβουλία, απορρίπτουμε πολλά από τα αιτήματα».

Ας δούμε τώρα σε αριθμούς, τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» στους οποίους απευθύνονται –χωρίς να βρίσκουν ανταπόκριση- οι του Refusees Welcome, λαμβάνοντας υπόψιν τους ψηφοφόρους των κομμάτων (του Σεπτεμβρίου 2015) που βγάζουν δακρύβρεχτες ανακοινώσεις και που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις και πορείες υπέρ των «προσφύγων», με σειρά… πλέριου αντιρατσισμού:

Τιμημένο κουκουέ 301.632, ΑΝΤΑΡCIA: 46.096, ΚΚΕ (μ-λ)  – Μ-Λ ΚΚΕ 8.944, Λαφαζανίστας 155.242, Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας 2.372, ΟΑΚΚΕ 2.263, ΣΥΡΙΖΑ 1.925.904 και κόμμα Καμμένου 200.423.

Κι απ’ όλους αυτούς τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ –και μάλιστα με… περικεφαλαία- βρέθηκαν μόνο 40 γνήσιοι!

Τα συμπεράσματα δικά σας!