ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΚΝΕ: Ο ΦΟΝ ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ

theodorikakos_gpo_aftodioikisi

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Έχουμε γράψει επανειλημμένως, ότι από την… λεβεντογέννα ΚΝΕ βγαίνουν τα… καλύτερα παιδιά. Άλλος γίνεται μεγαλοδημοσιογράφος, άλλος ολιγάρχης του πλούτου, άλλος αρχιτραπεζίτης, κι άλλος πρωθυπουργός!

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ, έγινε ιδιοκτήτης εταίρας δημοσκοπήσεων (GPO), πολιτικός αναλυτής στο κανάλι της διαπλοκής (mega) και τώρα είναι σύμβουλος στρατηγικής του φον Κούλη. Μιλώντας στην εκπομπή Evening Report του Γιώργου Κουβαρά στο Action24, εξηγεί γιατί ανέλαβε σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ. Πάρτε μια μικρή γεύση:

Ερώτηση: Πώς γίνεται ένας επαγγελματίας του χώρου των δημοσκοπήσεων, ο οποίος ουδέποτε είχε σχέση με τη Δεξιά, να βρεθεί δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα σε τόσο επιτελικό ρόλο;

Απάντηση: Η σχέση μας ξεκίνησε αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές, όταν συζητήσαμε με τον Κυριάκο. Μέρα με τη μέρα με κέρδιζε. Τον ξεχώρισα από τους άλλους πολιτικούς. Τον βλέπω ως άλλη πρόταση για την Ελλάδα. Με έπεισε ότι έχει όραμα, έχει σχέδιο για την Ελλάδα, πιστεύει στην αξιοκρατία, στην αριστεία. Από διαφορετικές αφετηρίες, συναντηθήκαμε σε ένα χώρο δημιουργικών ιδεών. Ο Κυριάκος υπερβαίνει τα όρια της ΝΔ, γιατί απευθύνεται στους ανθρώπους του μέτρου, της λογικής, στους ανθρώπους που θέλουν να πάνε μπροστά τη χώρα. Με συγκίνησε όταν είπε στο Συνέδριο πως δεν τον ενδιαφέρει από ποια πλευρά του εμφυλίου ήταν οι γονείς μας. Θέλει να ενώσει τους Έλληνες και εγώ θέλω όσο περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο.

Συμπέρασμα: ποτέ να μην λοιδορείτε τον κνίτη της γειτονιάς σας. Γιατί το πιθανότερο, είναι να γίνει μεγάλος και τρανός!