ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 

epeisodia-sto-kentro-kratisis-sti-moria

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την αλήθεια που απέκρυψαν επιμελώς τα ΜΜΕ –έντυπα και ηλεκτρονικά- για την εξέγερση στον καταυλισμό Μόρια της Λέσβου, είπε ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ενώ, λοιπόν, οι… έγκριτες «ενημερωτικές» ιστοσελίδες μιλούσαν για «μικροεντάσεις» και «μικροεπεισόδια» και τα κανάλια το πέρασαν «στα ψιλά», ο Μουζάλας αποκάλυψε τα εξής: «Υπήρξαν μικρές εξεγέρσεις, οι οποίες αργότερα το βράδυ μεγάλωσαν και σε κάποια φάση χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Τώρα η κατάσταση δείχνει ήρεμη. Υπήρξαν 15 τραυματίες από αυτούς που λέμε ανήλικα και λέω «που λέμε» γιατί είναι και μεγάλα παιδιά 16, 17 χρονών. Μέσα από τους ανεξάρτητους μεταφραστές διαπιστώσαμε ότι οι ίδιοι λένε ότι προκλήθηκαν από φασαρίες που είχαν μεταξύ τους οι εθνότητες, Πακιστανοί και Αφγανοί, και ότι δεν ήταν από αστυνομική βία ή οτιδήποτε άλλο…».

«Μικροεπεισόδια» με 15 τραυματίες, ασφαλώς και δεν υπάρχουν. Γιατί, λοιπόν, τα ΜΜΕ απέκρυψαν την εξέγερση των απρόσκλητων – ακόμα και θα θεωρούμενα ως «αντικυβερνητικά», όπως π.χ. η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος; Είναι προφανές: διότι, πέραν από τις όποιες διαφορές τους με την κυβέρνηση, στο ζήτημα των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων είναι όλα σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Και γεγονότα όπως οι εξεγέρσεις δεν πρέπει να μαθαίνονται, γιατί προκαλούν ανησυχία στον κόσμο και καχυποψία για τους απρόσκλητους επισκέπτες μας!

moria_2016_4_26_20_15_52_b2