(ΠΡΩΗΝ) ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ CITY PLAZA: ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!

cityplaza2

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το… σήριαλ με την… πικραμένη «αλληλέγγυα» συντρόφισσα Αλίκη Παπαχελά, το ξενοδοχείο της οποίας κατέλαβαν άλλα συντρόφια, για να στεγάσουν «προσφυγάκια».

Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες της Παπαχελά, δύο ημέρες πριν από την κατάληψη

η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είχε εγκρίνει το κονδύλι προκειμένου να μετεγκατασταθούν στο χώρο «προσφυγάκια» υπό την αιγίδα του και να παίρνει αυτή το νοίκι:

«Το ξενοδοχείο ήδη θα είχε γίνει κέντρο προσφύγων του ΟΗΕ επισήμως από τον Μάρτιο, αλλά είχαν καθυστερήσει τα κονδύλια. Τα κονδύλια βγήκαν από τον ΟΗΕ την Τετάρτη, μέσα σε αυτά τα 25 εκατομμύρια ευρώ περιλαμβάνεται και το Plaza, και την Παρασκευή έγινε η κατάληψη. Σας φαίνεται τυχαίο; Γιατί δεν είχε γίνει τον προηγούμενο μήνα κατάληψη;».

Τι εννοεί η… ποιήτρια; Ότι μόλις έμαθαν τα «αλληλέγγυα» μούτρα ότι θα πέσει παραδάκι, έσπευσαν να καταλάβουν το ξενοδοχείο για να μη χάσουν το… κελεπούρι. Δηλαδή, να εισπράττουν αυτοί το «νοίκι» (σύμφωνα με καταγγελίες της Παπαχελά τσεπώνουν 20 ευρώ ημερησίως από κάθε «προσφυγάκι»)!

Θυμηθείτε το, αυτή η ιστορία θα έχει μεγάλη συνέχεια και κακό τέλος για τα «αλληλέγγυα» συντρόφια, σε επίπεδο εντυπώσεων! Η Παπαχελά, ως (μετανοούσα πλέον…) αριστερή, είναι σκληρό καρύδι και θα τους ξεφτιλίσει, γιατί την πείραξαν στην… τσέπη. Κι όταν αριστερός-ή «πονάει» στην τσέπη, γίνεται… θεριό ανήμερο και βγάζει βούκινο ακόμα και τα συντρόφια του-της!