ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΙΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ» ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ: ΕΚΑΝΕ “LIKE” ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ!

 

2514933-735x417

Γράφει ο Αντίοχος

Μια απίστευτη -κι όμως αληθινή!- ιστορία διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα, με πρωταγωνίστρια μια αριστερή «αλληλέγγυα».

Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια του μη λειτουργικού -τα τελευταία χρόνια- ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο των Αθηνών, η οποία στην αρχή έκανε «like» στην είδηση για την κατάληψη ενός ξενοδοχείου, αλλά όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για το δικό της, επαναστάτησε!

Πιο συγκεκριμένα, μια αριστερίστικη ομάδα (Σόρος και CIA…), υπό την επωνυμία «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σε Οικονομικούς και Πολιτικούς Πρόσφυγες», απηύθυνε κάλεσμα μέσω Facebook, για καταλήψεις άδειων κτιρίων, προκειμένου να γίνουν… hot spot για τα «προσφυγάκια». Και δεν περιορίστηκε στο κάλεσμα, αλλά προχώρησε –σε πρώτη φάση- στην κατάληψη του ξενοδοχείου και εγκατέστησε άμεσα εκεί τα πρώτα «προσφυγάκια»!

Η «αλληλέγγυα» ιδιοκτήτρια, υποστηρίζει τώρα πως προσπαθεί εδώ και χρόνια να πουλήσει το ξενοδοχείο, αλλά τα συντρόφια της χάλασαν τη δουλειά. Κι όχι μόνο δεν φεύγουν, αλλά μόλις τους το ζήτησε, την χλεύασαν και την προπηλάκισαν κιόλας! Επιπροσθέτως, καταγγέλλει ότι τα συντρόφια δεν είναι τόσο αγνά και άδολα όπως εμφανίζονται, μιας και παίρνουν ημερησίως 20 ευρώ το κεφάλι από τα «προσφυγάκια»! Δηλαδή, γίνανε ξενοδόχοι στην ιδιοκτησία της!  

Και ολοκληρώνει την καταγγελία της για τα παμπόνηρα συντρόφια, κάνοντας… δήλωση μετανοίας για την κομμουνιστική της ιδεολογία: «Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου».

(ΥΓ): Πρόταση πολύ… προβοκατόρικη: Λέω να φτιάσουμε κι εμείς μια ομάδα «συμπαράστασης και αλληλεγγύης» στα «προσφυγάκια, να μπουκάρουμε σε σπίτια σεσημασμένων αριστεριστών, να τα καταλαμβάνουμε και να εγκαθιστούμε μέσα «προσφυγάκια». Και αν μέσα σ’ έναν μήνα έχει μείνει έστω κι ένας «αλληλέγγυος» στην Ελλάδα, να μου τρυπήσετε τη… μύτη! Θα γίνουν όλοι… λαθρομεταναστευτοφάγοι! Το λοιπόν, είσαστε μέσα;