ΑΥΤΗ  ΡΕ «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ»;

ekdhlosh-litoxoro-03-04-52

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όταν η Χρυσή Αυγή (και κανένα άλλο κόμμα…) τιμά την μνήμη των χιλιάδων αγρίως σφαγιασθέντων υπό των βουλγαροκομμουνιστοσυμμοριτών κομιτατζήδων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, Ελλήνων, οργιάζουν τα διαδικτυακά ΜΜΕ των (κόκκινων…) ολιγαρχών, για «γιορτές μίσους».

Εχθές, στο Λιτόχωρο Πιερίας, το κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος διοργάνωσε εκδήλωση  «για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας», στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου στις 31 Μαρτίου 1946 βουλγαροκίνητοι και βουλγαρόδουλοι συμμορίτες επιτέθηκαν ύπουλα μέσα στη νύχτα στον Σταθμό Χωροφυλακής και κατέσφαξαν όλους τους άνδρες του.

Αυτή δεν ήταν γιορτή μίσους ρε «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» – όπως σας αποκαλούν τα κουκουλοφόρα συντρόφια σας;

(ΥΓ): Πέρα από τις κραυγές μίσους του αρχικουκουέ Κουτσούμπα, τα κομμούνια που παρευρέθηκαν ύψωναν προκλητικά τις γροθιές τους, δηλώνοντας έτοιμοι για νέες σφαγές Ελλήνων – αυτή τη φορά για να διαλύσουν την Ελλάδα για λογαριασμό άλλων αφεντικών από τότε (νεοταξιτών). Φαίνεται πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από το μάθημα που πήραν στον Γράμμο και στο Βίτσι και ξεθάρρεψαν. Αλλά, αν έχουν παρόμοιους σκοπούς με τότε, να θυμούνται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται (όπως είπε κι ο… παππούλης τους, ο Μαρδοχάϊ…). Και πως τώρα δεν υπάρχουν κομμουνιστικές χώρες γύρω-γύρω για να κρυφτούν μετά τη συντριβή τους!