ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

 

96c8c321e8199389e910d76cbcda7476-2-696x464

Γράφει  ο Γιάννης Πλατσατούρας

Μια  πολύ περίεργη συμμαχία συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην Ειδομένη  μεταξύ ελλήνων  αλληλέγγυων  και Γερμανών ομοϊδεατών τους.  Η  ενίσχυση εκ Γερμανίας συνέβη όταν οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να «αποδράσουν» προς τα Σκόπια με προορισμό την Γερμανία.

Όπως φαίνεται οι Γερμανοί υπό τον φόβο, οι λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Γερμανία, έστειλαν ενισχύσεις στους Έλληνες  αλληλέγγυους ώστε να κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, Γερμανοί  και Έλληνες αλληλέγγυοι, παρακινούσαν τους λαθρομετανάστες  να κλείνουν δρόμους βάζοντας μπροστά μητέρες με παιδιά , ξεσήκωναν τους πρόσφυγες με ψευδής πληροφορίες, ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και εξοπλισμένοι με τεχνολογικά μέσα αιχμής, τις περισσότερες φορές είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Το σχέδιο να γίνει η Ελλάδα Ισλαμοποιημένος βόθρος της Ευρώπης καλά κρατεί και όταν δεν τα καταφέρνουν οι Έλληνες τους δίδονται και ενισχύσεις,  μην στραβώσει κάτι και φύγει κανένας λαθρομετανάστης από την χώρα μας.