Η ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ

xrysh-augh


Γράφει ο Τρίτων

Ένας προσεκτικός παρατηρητής του κόσμου εάν μελετήσει την διεθνή κοινωνική, οικονομική, πολιτική και στρατιωτική κατάσταση μπορεί εύκολα να αντιληφθεί εύκολα τα σύννεφα της καταιγίδας που έρχονται παγκόσμια. Η σύγκρουση ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας για την παγκόσμια ηγεμονία μέρα με την ημέρα φαντάζει όλο και πιο κοντά παρά τις καθησυχαστικές φωνές των εκάστοτε πολιτικών. Κάτω από αυτά τα ισχυρά κράτη συστρατεύονται ανάλογα με την κατάσταση όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου. Είτε επρόκειτο για τα ευρωπαϊκά, τα αραβικά, τα λατινοαμερικάνικα κράτη, είτε για το Ισραήλ είτε για κάθε κράτος, κρατίδιο ή φράξια στην υποσαχάρια Αφρική. Κάθε οργάνωση πολιτική, θρησκευτική, ιδεολογική προσανατολίζεται θέλοντας και μη προς έναν από τους τρείς πρωταγωνιστές της διεθνούς πολιτικής.
Μία θερμή σύγκρουση ή είτε ένα παρατεταμένος πόλεμος μέσω τρίτων (proxy war) των ηγετικών δυνάμεων θα φέρει μία παγκόσμια αλυσίδα συρράξεων που θα κάνουν τον 2ο ΠΠ να μοιάζει με ολιγόχρονο καβγαδάκι ήσσονος σημασίας. Ένα σενάριο που αν κάποτε έμοιαζε απίθανο πλέον φαντάζει σαν μία αναπόφευκτη ειμαρμένη. 
Είναι όμως μόνο η διεθνής πολιτική σκηνή που προμηνύει την καταιγίδα; Δίπλα στην διεθνή πολιτική η διεθνής οικονομία κλυδωνίζεται. Το καπιταλιστικό σύστημα που λίγο ως πολύ εφαρμόζουν σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου φτάνει στα όρια του. Απλά ο κορεσμός του συστήματος έχει επέλθει και οι «αγορές» τσουλάνε από κεκτημένη ταχύτητα. Από την Κίνα έως την Ευρώπη και από τις ΗΠΑ έως την Ρωσία και από εκεί στα Αραβικά κράτη και στα κράτη της ΝΑ Ασίας μία νέα οικονομική κρίση επικρέμαται. Μία κρίση έμφυτη στο καπιταλιστικό σύστημα. Απλά ο «ειρηνικός» ανταγωνισμός δεν μπορεί να προσφέρει πλέον καμία ανάπτυξη. Οι λαοί δεν μπορούν να ξεζουμιστούν άλλο. Οι λαοί βράζουν από αγανάκτηση καθώς παντού ακούγονται φωνές αγανάκτησης για ένα οικονομικό σύστημα που κλέβει κάθε μέρα όλο και πιο πολλά από τους φτωχούς και τα δίνει στους πλούσιους.
Η λύση που προσφέρει ο παγκόσμιος καπιταλισμός όταν φτάνει στα όρια του μήπως είναι μία αναδιανομή εισοδήματος πιο δίκαιη; Όχι. Η λύση που προσφέρει ο καπιταλισμός στην περίπτωση του κορεσμού του συστήματος είναι η ίδια όπως και το 1914,όπως και στον μεσοπόλεμο. Πόλεμος. Πόλεμος βαθύς, άγριος, παρατεταμένος και ανελέητος πάντα πασπαλισμένος με μπόλικη ρητορεία δημοκρατίας, απελευθέρωσης τάχα λαών, εμπέδωσης της ειρήνης.
Και ερχόμαστε στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό του σήμερα. Ερχόμαστε ακόμα πιο ιδιαίτερα στον εθνικιστικό χώρο. Στον ιερό προμαχώνα εθνικού αγώνα. Ερχόμαστε στην Χρυσή Αυγή. Γεννάτε αμέσως το ερώτημα στο μυαλό κάθε απλού ανθρώπου μπροστά σε όλες αυτές τις δυσοίωνες πλην όμως ρεαλιστικές προβλέψεις. Tι πρέπει να κάνω; Πώς να ετοιμαστώ για μένα και την οικογένεια μου; Πως αντιδράσω;
Συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής μην έχετε καμία αμφιβολία το σύστημα θα καταρρεύσει. Και το εγχώριο και το διεθνές. Θα καταρρεύσει κάτω από την ανικανότητα του και κάτω από την διαφθορά συνειδήσεων, ψυχών και πνευμάτων. Στην πατρίδα μας ίσως δε πολύ πιο γρήγορα λόγω του συνδυασμού της οικονομικής επιδρομής των διεθνών τοκογλύφων, της ανομίας, της συνεχιζόμενης εισβολής εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλόθρησκων πληθυσμών. Το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι όχι το αν θα πέσει το σύστημα αλλά στο πως η σίγουρη κατάρρευση του να μην επακολουθήσει ένα χάος το οποίο θα φέρει τον αφανισμό και την εξολόθρευση του λαού μας. 
Η Χρυσή Αυγή ανέκαθεν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και όπως πάντα προτείνει και την λύση. Μία λύση όχι στο πως θα αποτραπεί το αναπότρεπτο αλλά λύση πως θα μείνουμε ζωντανοί και ελεύθεροι. Πώς να μην δούμε τα κάθε φύσεως καθάρματα να βιάζουν τις κόρες μας, τις συζύγους μας, τις μανάδες μας όπως βλέπουμε στην Συρία. Πώς να μην γίνουμε οικονομικοί σκλάβοι όπως τα Αφρικανικά έθνη. Πώς να μην γίνουμε το σώμα που θα ασελγήσει κάθε αηδιαστικό ανθελληνικό στοιχείο όταν το ψευτορωμέικο θα μας αφήσει χρόνους καταρρέοντας κάτω από το βάρος της ίδιας του της σαπίλας. 
Η λύση βρίσκει μέσα μας. Η λύση βρίσκεται στα χέρια μας και στο μυαλό μας. Η λύση είμαστε εμείς οι ίδιοι. Η ανάδειξη μίας εθνικιστικής πρωτοπορίας. Μίας Σπαρτιατικής ελίτ. Η διαμόρφωση του εαυτού μας προς ένα αρχέτυπο Έλληνα πολεμιστή, φιλοσόφου, ιδεολόγου. Η σφυρηλάτηση μίας εθνικιστικής ελίτ προσανατολισμένης στον ολοκληρωτικό αγώνα για το έθνος, την οικογένεια, την θρησκεία. Μίας δοσμένης τάξης ατόμων που θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε για τον αγώνα. Θα δρουν, θα σκέφτονται, θα ζουν και θα αναπνέουν για την Ελληνική φυλή και τον Χριστό. Αυτή είναι η λύση αυτοί πρέπει εμείς οι ίδιοι να γίνουμε. 
Ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της δικιάς μας ελίτ;
Όσο και αν ακούγεται αυτοαναιρετικό η δικιά μας ελίτ δεν πρέπει να ελιτιστική. Δεν πρέπει να είναι ναρκισσιστική, δεν μπορεί να είναι εγωιστική. Η δικιά μας ελίτ θα είναι μία τάξη αγωνιστών και πολεμιστών. Επακόλουθο αυτού ο νέος εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ο χαρακτηριστικός φιλοτομαριστής, εγωμανής τσόγλανος του αστικού τρόπου ζωής. Ο δικός μας τέλειος ιδεολογικός στρατιώτης πρέπει να είναι Σπαρτιάτης στην νοοτροπία. Έτοιμος για τις μεγαλύτερες θυσίες στον βωμό της Ελλάδας και του λαού της. Ο ναρκισσισμός που χαρακτηρίζει κάθε αστό δεν μπορεί να έχει σχέση με τους δικούς μας Αγγέλους του πολέμου και του αγώνα που θα κλιθούν να κρατήσουν όρθια τη φυλή στην σκοτεινότερη ώρα που έρχεται.
Ο ελιτισμός μας θα είναι ένας ελιτισμός αρετής. Τα κριτήρια μας μπορούν να είναι μόνο οι προσωπικοί αγώνες κάθε είδους, οι παντοειδές θυσίες, ο πόνος , ο κόπος που αφιέρωσε ο κάθε συναγωνιστής για το κίνημα και για την Ελλάδα. Τα παράσημα μας θα είναι τα παράσημα στερήσεων. Η αναγνώριση του πόσο πολύ αγάπησε κάποιος την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή και το πόσο πολλά τους αφιέρωσε. Όπου δε Χρυσή Αυγή και Ελλάδα πρέπει όλοι να αγωνιστούμε να γίνουν ένα. Όλοι οι Έλληνες αργά ή γρήγορα να γίνουν εθνικιστές. Δεν αγωνιζόμαστε να φτιάξουμε μία κομματική ελίτ. Θέλουμε και θα σφυρηλατήσουμε μία κάστα ηρώων να οδηγήσει την φυλή μέσα από την κόλαση που θα κυριαρχήσει. Δεν θα είναι κανένα αξίωμα που θα μας δίνει αξία. Η κοινή αναγνώριση της προσφοράς, της αρετής μας και τη πίστης μας στις αξίες μας θα μας δίνουν την αξία μας σαν οι καλύτεροι των καλύτερων.
Απώτατος στόχος όλοι οι ¨Έλληνες να γίνουν μέλος αυτής της ελίτ. Ναι ένας ολόκληρος λαός, μία ολόκληρη φυλή αποτελούμενη από πολεμιστές του φωτός. Ένας ελιτισμός εξισωτισμού προς τα πάνω για όποιον θέλει και μπορεί. Ο εγωκεντρικός τρόπος σκέψης του καπιταλιστικού, αστικού τρόπου ζωής θα αποτελεί τότε όχι αξία αλλά στίγμα ανεξίτηλο και παράδειγμα προς αποφυγή. Η Ελληνική φυλή αποτέλεσε για χιλιάδες χρόνια την ηγετική φυλή που φώτιζε και καθοδηγούσε την ανθρωπότητα. Εμείς θα ξανασηκώσουμε την ηγετική φυλή που θα φωτίσει εκ νέου την ανθρωπότητα.
Η κοινωνική καταγωγή και η περιουσιακή κατάσταση δεν θα αποτελούν κανένα κριτήριο για εμάς. Η Ελληνική ψυχή και το εθνικιστικό σφρίγος θα αποτελούν τις αξίες μας. Το θάρρος , η επιμονή, η υπομονή και η βαθύτατη πίστη στην Ελλάδα και τον Χριστό. Αυτά θα είναι τα γνωρίσματα της ελίτ μας. 
Πως μπορούμε να φτάσουμε αυτό το ιδεατό πρότυπο «τέλειου» στρατιώτη; Πως μπορεί γίνει κανείς αυτό το είδος ιππότη της Ελληνικής Φυλής. 
Συνέλληνα μπορείς και οφείλεις να γίνεις, ο δρόμος όμως θα είναι δύσκολος και ανηφορικός. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Γύμνασε το σώμα σου. Σφυρηλάτησε ένα δυνατό, γερό σώμα. Ένα σώμα να αντέχει στις δυσκολίες. ¨Ένα σώμα ναό για μία αντίστοιχα ρωμαλέα ψυχή. Το σώμα μας πρέπει να είναι το σώμα αγωνιστή. Ένα εργαλείο αγώνα, ένα όπλο πολέμου, μία ζωντανή απόδειξη της θέλησης για ζωή , για δύναμη και για νίκη. Με το αυτό το σώμα θα κλιθούμε να υπερασπιστούμε ζωές. Κάνε το σώμα σου συναγωνιστή και αδελφέ το σώμα αυτού που θα ήθελες να υπερασπίζεται ότι αγαπάς στην ώρα του μεγαλύτερου κινδύνου. Έτσι όταν έρθει ο κίνδυνος θα γίνεις εσύ ο ίδιος ο υπερασπιστής όσον αγαπάς. 
Γύμνασε το πνεύμα σου. Προσπάθησε να σπουδάσεις ότι μπορείς όσο περισσότερο μπορείς. Μέσα στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στις σχολές επαγγελματικής κατάρτισης, σε κάθε φροντιστήριο και κάθε μάθημα προσπάθησε να κερδίσεις ότι μπορείς περισσότερο. Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να δυναμώσουμε. Ανάμεσα δε στην γνώση οι αιώνιοι ανθέλληνες όποια μάσκα και να φορούν, ακόμα και αν είναι ελληνόφωνοι θα ακούς πολλές φορές να σπείρουν ανθελληνικό, αντιχριστιανικό δηλητήριο. Διαχώρισε την γνώση από το δηλητήριο τους και κράτα ότι θετικό μπορείς να κρατήσεις. Μέρα την μέρα να γίνεσαι καλύτερος, να μορφώνεσαι και η μόρφωση αυτή θα γίνει το σπαθί σου στον ιερό πόλεμο που διεξάγεται ήδη για την πατρίδα, τον Θεό και την ελευθερία.
Εμποτίσου με τα εθνικιστικά ιδεώδη. Μελέτησε την ιδεολογία σου, τον τρόπος ζωής που οφείλουμε να ακολουθούμε. Την ηρωική θεώρηση του κόσμου. Έτσι θα είσαι έτοιμος για κάθε ιδεολογική μάχη, μάχη που είναι η σημαντικότερη όλων. Η ανάπτυξη της ιδεολογίας σαν ένα ζωντανό κομμάτι του εαυτού μας πρέπει να μας γίνει βίωμα. Ιδέες ζωντανές για ένα ζωντανό άνθρωπο. Και όπως πρέπει να πίνουμε νερό κάθε μέρα για να μην πεθάνουμε έτσι και η ιδεολογία μας, ο τρόπος ζωή μας, η πορεία μας σαν έλλογα, σκεπτόμενα και μαχόμενα άτομα απαιτεί την διαρκή μας αναβάπτιση στα νάματα του λαϊκού εθνικισμού, της κάθε είδους έκφανσης ηρωισμού μέσα στην κοινωνία και την ιστορία. Απαιτείται η κατανόηση και η δική μας συνεισφορά στην ανάπτυξη του πνευματικού φωτός που καίει μέσα στο σκότος της αποχαύνωσης. 
Αγωνίσου. Ιδέες χωρίς πράξεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ονειρώξεις. Αγώνας, αγώνας και πάλι αγώνας. Πολέμα από κάθε μετερίζι για την Ελλάδα και τον Χριστό. Πολέμα για την Ελευθερία και την τιμή. Τίποτα δεν ωφελεί η δύναμη σωματική και πνευματική, οι γνώσεις και η ιδεολογία αν δεν μετουσιώνονται σε πράξεις. Σε ζωντανές αποδείξεις ότι αξίζεις να θεώρησε ο καλύτερος που έχει να δείξει η Ελλάδα. Απέδειξε στον εαυτό σου ότι τα πιστεύω σου είναι αληθινά. Και νίκες ολόλαμπρες θα έρθουν και ήττες οδυνηρές. Συνέχισε. Ξανασηκώσου και όρμα ξανά στον αγώνα. Αυτό που μας δίνει αξία είναι οι μάχες μας σε κάθε επίπεδο. Όχι οι προθέσεις , από αυτές όλοι έχουν. Η δική μας ηγετική τάξη θα είναι μία τάξη βετεράνων. Τάγμα ιπποτών σφυρηλατημένων στους δρόμους, στην ζωή, στον αγώνα του κινήματος. Σε αυτούς και μόνο σε αυτούς θα αξίζει να αποδίδουμε τιμές και αυτοί θα με την σειρά τους θα τις απορρίπτουν γιατί ο περί αρετής αγώνας και η πίστη στο Χριστό και στην Ελλάδα δεν χρειάζονται τιμές. Τιμημένοι περιφρονητές των τιμών. Οι λεγεωνάριοι της διαμόρφωσης ενός νέου κόσμου.
Δημιούργησε νέους εθνικιστές. Νέους Σπαρτιάτες, νέους εκλεκτούς. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο. Δεν θέλουμε να κλέψουμε τον παλιό και να τον κλειδώσουμε σε ένα ατσάλινο τοίχος όπως έκαναν τα μαρξιστικά κράτη. Η ελίτ μας πρέπει να αναπαράγεται, να πολλαπλασιάζεται, να επεκτείνεται. Ο εγωιστικός τρόπος αστικής καριέρας όπου ο καθένας «ανεβαίνει» πατώντας επί πτωμάτων είναι παντελώς απορριπτέος. Δημιούργησε νέους και γιατί όχι καλύτερους και από εσένα αγωνιστές. Γέννα παιδιά , γεννά όσους περισσότερους πολεμιστές μπορείς. Και δείξτους τον δρόμο με την προσταγή και την ευχή να σε ξεπεράσουν , να γίνουν καλύτεροι σου. Και στα ιδεολογικά σου παιδιά δώσε την ίδια ευχή. Η ελίτ μας θα αγωνίζεται για να αναδείξει μία ακόμα πιο ρωμαλέα ελίτ. Πιο ηρωική, πιο άγια ,πιο τέλεια. 
Μην παραβλέπεις τον πλούτο της ορθοδοξίας που έχουμε στα χέρια μας σαν ορθόδοξοι Έλληνες. Ναι, όταν δεν την διαστρεβλώνουν ανάξια άτομα, αποτελεί τον μεγαλύτερο θησαυρό που έχει η ελληνική φυλή. Η ορθή πίστη του Χριστού είναι ο δρόμος της θεϊκής σωτηρίας και σαν τέτοια είναι η ίδια μία ιδεολογία, ένα όπλο, και ένα φάρμακο στα δηλητήρια του κόσμου. Είναι το ατσάλινο ξίφος που όταν το φέρει ένας αποφασισμένος να πολεμήσει Έλληνας μπορεί να συντρίψει τα σκότη όλου του κόσμου σε κάθε επίπεδο. Η πίστη στον Χριστό και η πίστη Ελλάδα να γίνουν ένα και να μας καθοδηγούν στον εθνικιστικό αγώνα. ‘Όπως είπε ο όσιος Παίσιος κάποτε «οι (παρελθόντες) μάρτυρες της ορθοδοξίας θα ήταν χαρούμενοι περισσότερο αν ζούσαν στα έσχατα χρόνια του αντίχριστου γιατί τότε θα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν περισσότερο» Παραφράζοντας την ρήση του αγίου θα πούμε ο Χρυσαυγίτης είναι χαρούμενος για τα μαύρα χρόνια που έρχονται γιατί θα έχει την ευκαιρία να πολεμήσει περισσότερο από κάθε άλλον για τον Χριστό και την Ελλάδα. 
Κλείνοντας αυτό το κείμενο θα το χαρακτήριζα κάλεσμα μάχης. Κάλεσμα για την σφυρηλάτηση ενός ξεχασμένου τύπου ανθρώπου χαμένου στον χρόνο. Κάλεσμα για την σφυρηλάτηση μίας εθνικιστικής ελίτ που θέλοντας και μη θα κληθεί να δώσει τον ιερότερο όλων των αγώνων , στον μεγαλύτερο όλων των πολέμων που θα έρθει. Κάλεσμα για την σφυρηλάτηση του εαυτού μας. 
Εσύ πρέπει να γίνεις αυτή η ελίτ. Εσύ οφείλεις στον εαυτό σου να σηκώσεις τον εαυτό σου σε ένα ανώτερο επίπεδο και σαν άλλος Άτλαντας, μαζί με τους συναγωνιστές σου, να ανορθώσεις τον κόσμο ολόκληρο.
Το μέλλον δεν θα έχει ήρεμες καφετέριες, ποτάκια, ραντεβουδάκια και weekend στην βίλα που όλοι ονειρευόμαστε. Το μέλλον θα έχει την εικόνα χαρακωμάτων. Μαχών πραγματικών, όσο και ιδεολογικών και πνευματικών. Είναι στο χέρι του καθενός αν θα είναι το θύμα του μέλλοντος ή ο θριαμβευτής πολεμιστής. Θα κλαις ανάμεσα στα ερείπια του κόσμου που θα έρθει περιμένοντας το μοιραίο, όποια μορφή και αυτό έχει, ή θα αναλάβεις να οδηγήσεις την μάχη για την διαμόρφωση μίας ρωμαλέας αναγεννημένης πατρίδας; Θύμα για τον κάθε ισχυρό ή μέλος μίας ανατέλλουσας εθνικιστικής ελίτ πρόθυμης να πολεμήσει έναντι όλων όσων θα απειλήσουν την Ελλάδα; Είμαστε πάντα οι επιλογές μας. Κάνε την δική σου.