ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

simaiesx.a__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί ο Κυριάκος (φον Κούλης!) της νουδούλας να ήτανε… «Αρσακειάς» στο συμβούλιο των πολιτικών «αρχηγών» (τρομάρα τους!) και να προσέφερε απόλυτη συναίνεση στον mister Tsipra και την πολιτική του, των «ανοιχτών συνόρων» (οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τον διέταξε σχετικά η φράου Μέρκελ, δια τηλεφωνήματος στην Συγγρού του… κηπουρού της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα…), αλλά τώρα –μετά την απομάκρυνση από το Προεδρικό Μέγαρο- ανακάλυψε τις… διαφωνίες της!

Οι οποίες ωστόσο, δεν είναι επί της ουσίας του προβλήματος (πως θα μπορούσε να ήταν άλλωστε, αφού εδώ μιλάει η Μέρκελ), αλλά επί των πολιτικών συνεπειών του, που είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Απαντώντας, λοιπόν, στην ομιλία του Tsipra στην Κ.Ε. του συνονθυλεύματός του (στην οποία παραλήρησε κατά της Χρυσής Αυγής), ο εκπρόσωπος τύπου της νουδούλας τον κατηγόρησε ότι «δεν καταλαβαίνει πως η πολιτική «αφύλακτα σύνορα – ξέφραγο αμπέλι» είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις “Χρυσές Αυγές” σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ειλικρινά καταλαβαίνουμε τον… πόνο της νουδούλας και του άτυπου συνεταίρου της –εν Μνημονίω- mister Tsipra, από την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά καλά θα κάνουν ν’ αρχίζουν σιγά-σιγά να την… συνηθίζουν. Διότι, η άνοδος αυτή είναι αναπότρεπτη!