Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ «ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ – Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΜΑΣ». ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 8% ΚΑΙ 14 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

 

slovakia_529_355

Γράφει ο Αντίοχος

Γιατί προ ολίγων ημερών παρίστανε τον… σκληρό λαθρομεταναστευτοφάγο ο πρώην κομμουνιστής πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο; Γιατί τα είχε πάρει τα μαντάτα της εισόδου στην βουλή της χώρας του εθνικιστικού κινήματος «Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβακία μας» και επιχειρούσε να την αποτρέψει. Αλλά, εις μάτην!

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας εισέρχεται το πραγματικό εθνικιστικό κίνημα του Μαριάν Κοτλέμπα, με ποσοστό 8%, ενώ οι εταίρες δημοσκοπήσεων του έδιναν… 2,5% (αν αυτό κάτι σας θυμίζει, πολύ καλώς σας το θυμίζει!) και 14 βουλευτές στην 150μελή βουλή.

Ο Κοτλέμπα ήταν στο παρελθόν αρχηγός του κινήματος «Σλοβακική Αδελφότητα», το οποίο ετέθη εκτός νόμου από την πρώην κομμουνιστική μαφία που κατακλέβει τη χώρα και πίνει το αίμα του Σλοβακικού λαού, αλλά αυτός ίδρυσε νέο.

Και να τώρα που δικαιώθηκε!

Καλή συνέχεια του ευχόμεθα και να δικαιώσει την πρόβλεψη ενός καθεστωτικού εκλογικού αναλυτού της Σλοβακίας, που είπε: «Θα αποτελέσουν πολύ μεγαλύτερη απειλή στις επόμενες εκλογές»!