ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ… ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ!

 

diamartiria

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως ίσως πληροφορηθήκατε, χθες άρχισε το γαϊτανάκι των διαδηλώσεων των (νεοφερμένων) απρόσκλητων, στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Έτσι, 200 Αφγανοί έκαναν πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία… Καμπούλ (πρώην Βικτωρίας) έως τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο κέντρο της Αθήνας, με συνθήματα όπως «σταματήστε τους πολέμους κι όχι τους πρόσφυγες», «έχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση» και «όλοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες».

Πρόκειται βεβαίως περί ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ διαδηλώσεων, καθώς το άρθρο 11 για το δικαίωμα συνάθροισης του Συντάγματος των Ελλήνων (το οποίο τσαλαπατάει σύσσωμο το… συνταγματικό τόξο), αναφέρει σαφώς, ότι «οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα».

Αλλά, το παράνομο ή μη των διαδηλώσεων είναι το λιγότερο, στην παρούσα φάση…

Το γεγονός ότι οι δύο διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά έγιναν την ίδια μέρα και ώρα, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Προφανώς, τους χειραγώγησαν προς αυτή την κατεύθυνση οι γνωστοί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (κομμουνιστές κάθε είδους…), που ξημεροβραδιάζονται στα hot spots και στους άλλους χώρους που συνωστίζονται οι απρόσκλητοι και είναι κατευθυνόμενοι απευθείας από την αμερικανική πρεσβεία και την CIA! Κι αν σήμερα εκμεταλλεύονται την δυστυχία αυτών των ανθρώπων –που δεν έχουν και τίποτα να χάσουν- για να τους βγάζουν σε διαδηλώσεις (πρόβες…), τι θα κάνουν «αύριο»; Μήπως θα τους ξεσηκώσουν σε εξέγερση σ’ ολόκληρη τη χώρα, για να την αποτελειώσουν μία και καλή;