ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

anarxia

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τη χορήγηση έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 3,5 δισ. ευρώ για προσλήψεις στα «κέντρα καταγραφής προσφύγων και μεταναστών» (πιο γνωστά ως “Hot Spots”) που έχουν δημιουργηθεί και σ’ αυτά που θα δημιουργηθούν στο προσεχές μέλλον στα ελληνικά νησιά, ζήτησε η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων και ενέκρινε η Κομισιόν.

Τα φράγκα προέρχονται από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν θα χρησιμοποιηθούν για… προσλήψεις: «Η έκτακτη χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει να μειωθεί η διάρκεια των διαδικασιών εγγραφής».

Και είναι ηλίου φαεινότερον ποιους θα διορίσει ως «εξειδικευμένο προσωπικό» το κουρδισμένο τσιπροκαμμενικό λεχριταριό: τα αναρχοκομμούνια των Εξαρχείων με τις κουκούλες, που έχουν «εξειδικευτεί» (φυσικά με το… αζημίωτο) στις παρακρατικές επιχειρήσεις «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στους απρόσκλητους από τον ελληνικό λαό, αλλά προσκεκλημένους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων αχυρανθρώπων της, στην Ελλάδα!