ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ;

download (4)

Γράφει ο Αντίοχος

Μαύρες μέρες κι ακόμα πιο μαύρες νύχτες περνούν οι χιλιάδες των δύστυχων ανθρώπων (που διαρκώς αυξάνονται…) στην Ειδομένη, μετά την αλλαγή του καιρού!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι χιλιάδες απ’ αυτούς δεν έχουν σκηνές και «κοιμούνται» στο χώμα –που από τη συνεχή βροχή έχει μετατραπεί σε βούρκο.

Το μεγαλύτερο δράμα είναι για τα παιδιά, πολλά από τα οποία γυρίζουν ξυπόλυτα και όχι επαρκώς ντυμένα για κακές καιρικές συνθήκες.

Αλήθεια, ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό το απερίγραπτο χάλι των δύστυχων αυτών ανθρώπων; Είναι αυτοί που με κάθε ευκαιρία δηλώνουν πως… θλίβονται μ’ αυτά που βλέπουν (στις οθόνες των τηλεοράσεών τους…).

download (5)

Πρώτον, οι… μεγάλοι ανθρωπιστές της συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων, που αφού τους προσέλκυσαν στην Ελλάδα με διάφορα τεχνάσματα (π.χ. όταν η περιβόητη κυρά-Τασία δήλωνε ότι θα τους νοικιάσει… διαμερίσματα και… ξενοδοχεία), τους επέτρεψαν να φτάσουν μέχρι την Ειδομένη, ενώ γνώριζαν τι θα επακολουθήσει.

Δεύτερον, τα καθάρματα οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που δεν τους ενημέρωσαν για την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν, ενώ φροντίζουν να τους ενημερώνουν για πολλά άλλα ζητήματα (π.χ. πώς να σκίζουν και να πετάνε στη θάλασσα τα διαβατήριά τους όταν πλησιάζουν στην Ελλάδα, πώς να δηλώνουν ψευδή στοιχεία και κάποιες φορές ψεύτικη χώρα προέλευσης, πώς να υποβάλλουν αιτήματα για άσυλο, πώς να κλείνουν την σιδηροδρομική γραμμή και να προκαλούν επεισόδια στα σύνορα, κ.τ.λ.).

Κι όλα αυτά δεν γίνονται καθόλου τυχαία, αλλά βάσει σχεδίου! Συγκυβέρνηση και «αλληλέγγυοι» έστειλαν αυτούς τους δυστυχείς –επαναλαμβάνω!- ανθρώπους στην κόλαση, για να παίζουν το προπαγανδιστικό τους παιχνίδι με τις εικόνες της ανείπωτης δυστυχίας τους, προκειμένου να συγκινήσουν τον ελληνικό λαό και να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την προγραμματισμένη εισβολή. Για την οποία οι τελευταίοι που ευθύνονται είναι οι δυστυχείς όλου του κόσμου, που είναι και τα μεγαλύτερα θύματα της νεοταξίτικης μαφίας!

download (3)