ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ;

7106387

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Πας στον ΟΑΕΔ ένα σωρό χαρτιά, και σε κοροϊδεύουν και σου αποκρύπτουν αν έχεις δικαίωμα να πάρεις επίδομα. Και αν έχεις δικαίωμα σου ζητούν και 500 δικαιολογητικά, για να σου σπάσουν τα νεύρα! Λες και έχουν κάνει συμφωνία, όσο λιγότεροι τόσο μπόνους για τον υπάλληλο!

Όμως 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και άλλοι, με μόλις 30 ένσημα έπαιρναν (και δεν παίρνω όρκο αν συνεχίζουν να παίρνουν κάποιοι από αυτούς) συντάξεις 700 ευρώ, με πλαστά δικαιολογητικά και με συνοπτικές διαδικασίες, αρκεί να είχαν τις κατάλληλες γνωριμίες.
Σήμερα θέλουν να κόψουν χρήματα από τον Έλληνα αγρότη που επί 50 λιώνει στα χωράφια και του λένε πως για να συνεχίσει να παίρνει σύνταξη θα πρέπει να λιμοκτονεί με μόλις 342 ευρώ!
Κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας, πάντα όμως με το αζημίωτο. Και δεν τιμωρείται κανείς. Και δεν ακούγεται και κουβέντα…
Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία και μένουν ατιμώρητοι…
Υ.Γ.1: Μόλις προχθές το επικουρικό ταμείο «έσπασε» ένα ομόλογο 90 εκ. ευρώ. Τρώμε τα αποθεματικά, μέχρι εξαντλήσεως. Μετά ΔΕΝ έχει ο Θεός, ΔΕΝ θα έχουν και οι ασφαλισμένοι σύνταξη… Γιατί κόπτεται λοιπόν ο Σταθάκης; Ότι επιθυμεί να συμβεί, έτσι κι αλλιώς θα είναι μια φυσική εξέλιξη… 
Υ.Γ.2: ΈΡΗΜΕ ΛΑΕ!