ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ

dritsas

Ειλικρινής πέραν του αναμενομένου, είναι τον τελευταίο καιρό ο σύντροφος Δρίτσας, στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα.

Έτσι, μιλώντας σήμερα το πρωί στο κανάλι των «νταβατζήδων» είπε ότι να «πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο», το οποίο είναι η ΜΟΝΙΜΗ παραμονή των απρόσκλητων στην Ελλάδα!

Και σε αντίθεση με άλλα στελέχη της συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων, που καθησυχάζουν τον κόσμο ότι μόλις τα «προσφυγάκια» θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα, θα σταματήσουν να έρχονται, ο σύντροφος Δρίτσας  είπε να μην ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο: «Δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι που μπορεί να συμβεί, ότι δηλαδή θα υπάρξει μείωση των ροών».

Άρα, μην πιστεύετε τους ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ της Νέας Τάξης (κομμούνια ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ψεκασμένους, αριστεριστές, κ.λπ.) που απευθύνουν καλωσορίσματα και εύχονται υποκριτικά στα «προσφυγάκια» να έχουν «Καλό Ταξίδι» (στην Ευρώπη). Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό να κερδίσουν χρόνο, για λογαριασμό των υπερατλαντικών αφεντικών τους. Ήτοι, να προλάβουν τις αντιδράσεις του κόσμου στον εποικισμό της χώρας τώρα που είναι νωρίς και να τον φέρουν αργότερα προ τετελεσμένων γεγονότων…! Απομονώστε τους!