ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ: ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!

ksidakis_antikatastasi__article

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ (και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους – να μην τους ξεχνάμε ποτέ αυτούς!) να πουλάνε παραμύθι στον ελληνικό λαό, ότι τα «προσφυγάκια» είναι … περαστικά από την Ελλάδα, γιατί άλλοι είναι οι προορισμοί τους, αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν πολύ καλά ότι αν «εγκλωβιστούν» στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να πάνε από κει που ήρθαν. Εδώ θα μείνουν!

Κι όχι μόνο θα μείνουν, αλλά θα τους κάνουν και… Έλληνες – για να ψηφίζουν τους συριζοψεκασμένους και να μας λύσουν το… δημογραφικό πρόβλημα!!!

Μάλιστα! Αυτό είπε ευθέως ο κομμουνιστής υπουργός Ξυδάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM:  «Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν να ενσωματωθούν. Όσοι δεν δικαιούνται  διεθνή προστασία πρέπει να επιστρέψουν, όσοι δικαιούνται άσυλο και διεθνή προστασία θα μείνουν… Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση  το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».

Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν –ελέω Μέρκελ και διεθνών τοκογλύφων- είναι όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που λειτουργούν βάσει σχεδίου, για μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες!

Αλλά δε θα τους περάσει!