ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΝΕΣ: Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

simaies_xrysh_aygh

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

«Διεύρυνση… με την Άννα;», αναρωτιέται με άρθρο της η γνωστή ιστοσελίδα των σαμαροφρόνων, με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του φον Κούλη με την (Χ)άννα Διαμαντοπούλου (της κλεφτο-πασοκαρίας και της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ), που αναμένεται προσεχώς να καταλήξει σε… πολιτικό γάμο.

Επιπλέον, οι σαμαρόφρονες αναφέρονται σε «πληροφορίες για επαφές της νέας ηγεσίας με πρόσωπα, εκτός της Α. Διαμαντοπούλου, όπως ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, κ.α.» και αφού αναρωτιούνται αν οι αναμενόμενες προσχωρήσεις στην νουδούλα όλων των παραπάνω «Θα προσελκύσουν ψηφοφόρους ή θα δημιουργηθούν αντιδράσεις που δεν θα μπορέσει να τις διαχειριστεί η νέα ηγεσία της Ν.Δ.;», κάνουν μια αποκάλυψη: «Η αιμορραγία προς τα δεξιά της Ν.Δ. είναι μεγάλη και εάν δεν συνειδητοποιήσει η ηγετική ομάδα του κόμματος…».

Πόσο μεγάλη άραγε; Και γιατί… χάθηκαν από την όψη της γης οι δημοσκοπήσεις; Μήπως για να μην αποτυπώσουν αυτήν την «μεγάλη αιμορραγία» της νουδούλας προς την Χρυσή Αυγή;

(ΥΓ): Ωραία τα γράφουν οι σαμαρόφρονες για την (Χ)άννα και τους υπόλοιπους της πασοκαρίας που είναι στον… προθάλαμο της νουδούλας, αλλά… ξεχνούν το πιο… βαρύ –κυριολεκτικά και μεταφορικά- όνομα που θα προσχωρήσει στην νουδούλα: του επί 2 ½ χρόνια κυβερνητικού συνεταίρου της σαμαροκρατίας, Βενιζέλου!

Ή μήπως δεν το ξεχνούν αλλά το παραλείπουν σκοπίμως, για ευνόητους λόγους;