Ο «ΛΑΓΟΣ» ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

 

leventis (1)

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν σχηματισθεί η κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» (εθνικής καταστροφής) του Παπαδήμου, την είχε προαναγγείλει ο τότε «λαγός» Καρατζαφέρης.

Στις μέρες μας, το ρόλο του «λαγού» τον παίζει ο αχαρακτήριστος πολιτικάντης Λεβέντης, ο οποίος προαναγγέλλει συνεχώς «κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα», που δήθεν «θα πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους ξένους» (ενώ στην πραγματικότητα θα γίνει –αν γίνει- για να περάσει τα πιο χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα, που δυσκολεύεται να περάσει η παρούσα συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων…).

Ωστόσο, ο σημερινός «λαγός» της οικουμενικής, με συνέντευξή του στον Realfm 97,8 προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, προαναγγέλλοντας ακόμα και τον δοτό πρωθυπουργό της: «Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. Ζητείται, τι άτομο να είναι; Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία».

Ερωτηθείς δε αν ο Προβόπουλος θα δεχθεί να γίνει δοτός πρωθυπουργός, ο «λαγός» απάντησε:

«Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος».

Ο καιρός θα δείξει αν θα δικαιωθεί κι ετούτος ο «λαγός», όπως δικαιώθηκε και ο προηγούμενος… Που παρά τη «δικαίωσή» του, είχε κακό πολιτικό τέλος…